publicat la 16.06.2020
publicat la 25.04.2020
publicat la 10.04.2020
Te chinuie problema banilor. Se rezolva repede daca renunti la cateva vicii, cum ar fi cumparatul compulsiv de animalute de plus roz. Mai bine ti-ai gasi un hobby gratuit, cum ar fi uitatul la cai verzi pe pereti.
Bucataras.ro
[email protected]
Ketchup
Legumele si merele se curata si se taie cuburi si se pun la fiert cu toate condimentele si apa in afara de zahar. Se fierb toate o ora dupa care se lasa la racit. Apoi le strecuram sau le dam prin masina de rosii se adauga zaharul si se mai pun la fiert 30 min. Dupa ce s-au fiert se pun...
Vinete pentru iarna
Vinetele se coc . Se curata de coaja si se lasa la scurs. Se toaca si se pun in pungi si se pun la congelator.
Marar pentru iarna
Mararul se spala bine. Se toaca. Se pune un start de marar in borcan , apoi o lingurita de sare, paoi iar marar , iar sare, si tot asa, iar deasupra va fi sare. Se pune la frigider.
Patrunjel verde pentru iarna
Patrunjelul se spala. Se taie coditele. Se toaca. Se pune in borcan un strat de patrunjel, apoi o lingurita de sare, iar partunjel si tot asa.(ultimul rand va fi sare). Se pastreaza in frigider.
Dovlecel pentru iarna
Dovleceii se curata de coaja. Se taie felii de 2-3 mm. Se pun in strecuratoare, se sareaza si se lasa la scurs 20 min. Se pun in pungi si se pun la congelator.
Tarhon in otet
Tarhonul se spala bine. Se iau frunzele si se pun in borcan, peste se toarna otet cat sa le acopere. Se pune capacul si se pune borcanul la frigider.
Castraveti bulgaresti reteta
Avem nevoie de 5 borcane de 800 gr. Se spala castravetii si se aseaza in ele. Morcovul si ceapa se taie rondele, iar usturoiul se curata. Se pune peste castraveti, ceapa( 2-3 felii in fiecare borcan) , usturoiul( cate un catel de usturoi in fiecare borcan) si morcovul(cateva feliute in...