publicat la 16.12.2024
publicat la 16.12.2024
publicat la 13.12.2024
Ești un artist, îți place să redecorezi, dar cei din familie se plâng tot mai des că descoperă obiecte pierdute în acvariul peștilor, cărți in frigider și tacâmuri în șifoier. Poate e timpul să îți temperezi un pic elanul artistic.
Bucataras.ro
[email protected]
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
O noutate a ultimei ediții a RoWine, la care au participat 23 producători italieni de top, reuniți sub denumirea de Gustul Italiei, un brand dezvoltat de ICE- Agenția Italiană de Comerț Exterior București, a fost organizarea unui Masterclass având ca titlu ”Cum să recunoști...
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București. Brânza Gorgonzola vedeta unui chef Michelin!
Pe 2 iunie, Italia și-a serbat a 78-a aniversare din istoria statului modern. Ambasada Italiei la București a organizat cu această ocazie o ceremonie la care au fost invitați diplomați si personalități, eveniment deschis cu discursurile excelenței sale Alfredo Durante Mangoni, ambasadorul...
Vino la intalnirea anuala a pasionatilor de arta culinara
Creatorii de continut din sfera culinara, specialistii in gastronomie si pasionatii de gatit activi in mediul online se reunesc la editia de vara Food Content Creators Conference 2024. Pe 11 iunie, nume sonore vor urca pe scena de la Hotel JW Marriott Bucuresti, unde vor dezbate noile tendinte...
MASTERCLASS RoWine „Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate” I Gustul Italiei
O noutate a acestei ediții a RoWine, la care au participat 23 producători italieni de top, reuniți sub denumirea de Gustul Italiei, un brand dezvoltat de ICE- Agenția Italiană de Comerț Exterior București, a fost organizarea unui Masterclass având ca titlu ”Cum să recunoști...
Peste 23 de producători italieni de top au fost prezenți al RoWine 2024
În week-end-ul recent încheiat, 24-26 mai 2024, a avut loc festivalul RoWine la care au participat 23 producători italieni de top, reuniți sub denumirea de Gustul Italiei, un brand dezvoltat de ICE- Agenția Italiană de Comerț Exterior București. Evenimentul s-a bucurat de...
Caserole de prăjituri pentru cofetăria ta. Ajutor în păstrarea și livrarea de dulciuri proaspete
Atunci când activezi cu afacerea ta în domeniul preparării și livrării de dulciuri, ai nevoie de tot ajutorul posibil. Simpla caserolă pentru prăjituri este esențială pentru a oferi servicii complete. Poate că ești managerul unei cofetării sau te ocupi cu pregătirea de...
Ce făină de grâu folosim la prăjituri - Principalele tipuri de făină din grâu
Făina de grâu este unul dintre cele mai utilizate tipuri de făină în bucătărie și vine în mai multe variante, fiecare având caracteristici specifice care le fac potrivite pentru anumite preparate. Iată o descriere detaliată a diferitelor tipuri de făînă de...
Scortisoara - Condimentul ideal pentru deserturi si beneficiile pe care le aduce organismului
Din seria ingredientelor minune pe care le ofera natura, scortisoara este preferata multora. Scortisoara este o condiment aromat si versatil, derivat din coaja arborelui de scortisoara. Folosita de secole in bucataria globala, scortisoara adauga o nota dulce si calda, imbogatind o varietate de...
Bucătăriile Asiei se dau în spectacol, în Parcul Titan din București, între 17 și 19 mai 15 țări propun sute de mâncăruri la ASIAN FOOD FEST
Cea de-a 4-a ediție a celui mai mare festival dedicat bucătăriilor asiatice, Asian Food Fest , are loc în Parcul Titan din Capitală (zona Calul Titanilor și Scena Mare, intrare dinspre Strada Liviu Rebreanu), între 17 și 19 mai. Intrarea la festival este liberă. ...
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme exportate pe piețele internaționale. Brânza Gorgonzola, recunoscută pentru calitatea și autenticitatea sa, a fost un punct stabil în exporturile de...