AndrutzaP

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 13.03.2016

RETETE84
PRIETENI215
Retete / Supe/Ciorbe

Ciorba de carnati cu zdrente de ou

In Ciorbe la 28 Noi 2016

   Incepem prin a pregati legumele. Le curatam, spalam si tocam cubulete potrivite.  Incepem prin a cali ceapa, si apoi, adaugam treptat toate legumele. Cand acestea s-au calit putin, adaugam orezul. Lasam sa se gateasca impreuna pentru 7-8 minute si apoi adaugam carnatii taiati...

Supa crema de morcovi

In Supe la 8 Iun 2016

   Se curata toate legumele si se taie cubulete. Se pun la fiert pana ce morcovul este bine fiert.    Legumele fierte se scurg de zeama (fara a o arunca) si se paseaza in blender pana devin o pasta omogena.    Crema astfel obtinuta se "indoaie" cu...

Supa crema de ciuperci

In Supe la 15 Mai 2016

    Toate legumele ( mai putin ciupercile) se pun la fiert in aproximativ 2.5-3 litri de apa.    Ciupercile se spala bine si li se indeparteaza cozile. Nu are rost sa le curatati de pielita de la suprafata, ea da gustul bun.    Cand legumele sunt fierte...

Supa crema de rosii

In Supe la 4 Mai 2016

Modul de preparare al acestei supe este foarte usor. Legumele, curatate si spalate, se taie "neglijent" si se pun la fiert. Cand legumele s-au fiert, adaugati in oala rosiile din conserva si mai fierbeti pana sunt fierte foarte bine toate ingredientele. Separat, fierbeti...

Ciorba de porc cu bors

In Ciorbe la 13 Apr 2016

Carnea, taiata cubulete, se da un clocot, suficient cat sa se spumeze. Spalati apoi carnea si puneti-o in oala la fiert. Cand carnea este pe jumatate fiarta (cam 1 ora) adaugati legumele tocate cubulete si lasati sa fiarba incontinuare. Cand s-au fiert atat legumele cat si carnea, puneti...

Ciorba de scarita afumata

In Ciorbe la 12 Apr 2016

Spalati scaricica si puneti-o la fiert in oala sub presiune. Daca nu aveti, o puneti la fiert intr-o oala normala, numai ca va dura mai mult. Ceapa tocata se caleste intr-o lingura de ulei. Dupa ce ceapa devine sticloasa se pune ardeiul si se mai lasa 1-2 minute. Apoi se adauga cele 3 linguri...

Ciorba radauteana

In Ciorbe la 26 Mar 2016

Pulpele de pui taiate cubulete, se pun la fiert. In paralel, legumele se curata si se taie cubulete. Carnea se spumeaza foarte bine la inceput, in asa fel incat apa sa fie curata. Cand s-au fiert pulpele pe jumtate se adauga legumele taiate si se lasa sa fiarba. Separat, bateti cele 3 oua...

Ciorba de fasole cu oase afumate

In Ciorbe la 20 Mar 2016

  Oasele de porc, spalate, se pun la foc in oala sub presiune cu fasolea ( fiarta in prealabil in 2 ape). Se fierb impreuna in oala sub presiune aproximatv 1.5 ore ( depinde de cat de repede se fierbe fasolea).    Dupa ce fasolea si carnea s-au fiert foarte bine se iau de pe...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 13.03.2017

Desert cheesecake cu Oreo

Horosmopul tau de astazi:

Berbec

Termină cu glumele proaste! Nimeni nu apreciază astăzi umorul tău “special”. Cum să ceri la Metalo-Chimice “Fiţi amabilă, aş dori o pompă funebră de doi ţoli!” Foarte urât…

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]