AndrutzaP

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 13.03.2016

RETETE84
PRIETENI215
Retete / Supe/Ciorbe

Ciorba de carnati cu zdrente de ou

In Ciorbe la 28 Noi 2016

   Incepem prin a pregati legumele. Le curatam, spalam si tocam cubulete potrivite.  Incepem prin a cali ceapa, si apoi, adaugam treptat toate legumele. Cand acestea s-au calit putin, adaugam orezul. Lasam sa se gateasca impreuna pentru 7-8 minute si apoi adaugam carnatii taiati...

Supa crema de morcovi

In Supe la 8 Iun 2016

   Se curata toate legumele si se taie cubulete. Se pun la fiert pana ce morcovul este bine fiert.    Legumele fierte se scurg de zeama (fara a o arunca) si se paseaza in blender pana devin o pasta omogena.    Crema astfel obtinuta se "indoaie" cu...

Supa crema de ciuperci

In Supe la 15 Mai 2016

    Toate legumele ( mai putin ciupercile) se pun la fiert in aproximativ 2.5-3 litri de apa.    Ciupercile se spala bine si li se indeparteaza cozile. Nu are rost sa le curatati de pielita de la suprafata, ea da gustul bun.    Cand legumele sunt fierte...

Supa crema de rosii

In Supe la 4 Mai 2016

Modul de preparare al acestei supe este foarte usor. Legumele, curatate si spalate, se taie "neglijent" si se pun la fiert. Cand legumele s-au fiert, adaugati in oala rosiile din conserva si mai fierbeti pana sunt fierte foarte bine toate ingredientele. Separat, fierbeti...

Ciorba de porc cu bors

In Ciorbe la 13 Apr 2016

Carnea, taiata cubulete, se da un clocot, suficient cat sa se spumeze. Spalati apoi carnea si puneti-o in oala la fiert. Cand carnea este pe jumatate fiarta (cam 1 ora) adaugati legumele tocate cubulete si lasati sa fiarba incontinuare. Cand s-au fiert atat legumele cat si carnea, puneti...

Ciorba de scarita afumata

In Ciorbe la 12 Apr 2016

Spalati scaricica si puneti-o la fiert in oala sub presiune. Daca nu aveti, o puneti la fiert intr-o oala normala, numai ca va dura mai mult. Ceapa tocata se caleste intr-o lingura de ulei. Dupa ce ceapa devine sticloasa se pune ardeiul si se mai lasa 1-2 minute. Apoi se adauga cele 3 linguri...

Ciorba radauteana

In Ciorbe la 26 Mar 2016

Pulpele de pui taiate cubulete, se pun la fiert. In paralel, legumele se curata si se taie cubulete. Carnea se spumeaza foarte bine la inceput, in asa fel incat apa sa fie curata. Cand s-au fiert pulpele pe jumtate se adauga legumele taiate si se lasa sa fiarba. Separat, bateti cele 3 oua...

Ciorba de fasole cu oase afumate

In Ciorbe la 20 Mar 2016

  Oasele de porc, spalate, se pun la foc in oala sub presiune cu fasolea ( fiarta in prealabil in 2 ape). Se fierb impreuna in oala sub presiune aproximatv 1.5 ore ( depinde de cat de repede se fierbe fasolea).    Dupa ce fasolea si carnea s-au fiert foarte bine se iau de pe...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 13.03.2017

Desert cheesecake cu Oreo

Horosmopul tau de astazi:

Berbec

O zi oarecare, liniştită şi fără evenimente speciale. Înveţi să acorzi mai multă atenţie semnelor pe care scrie “Atenţie, cad pietre!”

 
 
 
Retete preferate
Prajitura Tosca

Voturi:45

Pui cu lamaie

Voturi:43

Toate retetele preferate
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]