Se fierb picioarele de porc, ca sa fie moale carnita de pe ele. Le lasam la fiert 30 de minute in oala sub presiune
Curatam ceapa si o taiem in solzisori. Peste ceapa adaugam sare, dar nu multa. Dupa ce s-a calit adaugam conserva de rosii si lasam sa fiarba. dupa...
Se taie anqila in bucati normale, se spala bine. Se adauga ulei intr-o oala mai adanca, se lasa sa se incalzeasca putin uleiul. Intre timp stingem focul pt a nu se arde uleiul. Ne pregatim patrunjelul vrede si usturoiul si le tocam pentru a obtine o salsa verde de patrunjel si...
Separam albusurile de galbenusurii si le batem cu mixerul sau cu telul. Mie imi place mai mult manual decat automat :) Razalim coaja de lamaie, adaugam zaharul vanillinat si cele 8 linguri de zahar. Adaugam cele 8 galbenusuri dupa care adaugam cele 8 linguri de faina pe care le...
Se taie carnea in bucatele nici mari, nici mici, ca sa se poata frige bine pe ambele parti. Cu cat carnea este mai fripta, cu atata este mai buna Paella (pilaf). Dupa ce am fript carnea o indepartam si punem ardeiul rosu la calit. La fel procedam si cu ardeiul, il indepartam si punem fasolea...
Se fierbe costita cu usturoiul intr-o oala sub presiune. Se adauga asafranul, fasolea si o pastila knorr de carne. Dupa ce s-au fiert se iau sangeretele, se taie bucati si se aseaza intr-o tigaie cu ulei. In acel ulei prajim putin carnea. Ii da gust la orez. Dupa ce s-au fript...
Procedam la fel ca si cu tortilla de ceapa. Calim usturoiul cu sare, dupa care punem ouale peste usturoiul calit. O intoarcem si o lasam sa se faca pe ambele parti. Se serveste cu carnati si maioneza. Sau cu ce va place dumneavoastra
Va doresc pofta buna
Se curata ceapa si se taie in feliute sau cum doriti. Se pune in tigaie si se caleste. Sa nu uitam sa punem sare deoarece ceapa este dulce, dar sa nu o facem sarata pentru ca atunci cand o amestecam cu ouale mai punem putina sare.
Amestecam ceapa si ouale si le punem in tigaie. Un lucru...
Se spala pulpele se taie in bucatele mai mici pentru a se putea frige ,se lasa sa se rumeneasca bine carnea pe toate partile deoarece cu cat este mai crocanta cu atata este mai buna si mai gustoasa. Se curata ardeiul, se taie in bucatele micute, se curata usturoiul si il taiem in bucati mai...
Manitass de Cerdo Al Horno (Picioare de porc la cuptor )
Se fierb picioarele de porc, ca sa fie moale carnita de pe ele. Le lasam la fiert 30 de minute in oala sub presiune Curatam ceapa si o taiem in solzisori. Peste ceapa adaugam sare, dar nu multa. Dupa ce s-a calit adaugam conserva de rosii si lasam sa fiarba. dupa...
Suc De Anquillas (Tocanita de Anqila)
Se taie anqila in bucati normale, se spala bine. Se adauga ulei intr-o oala mai adanca, se lasa sa se incalzeasca putin uleiul. Intre timp stingem focul pt a nu se arde uleiul. Ne pregatim patrunjelul vrede si usturoiul si le tocam pentru a obtine o salsa verde de patrunjel si...
Tort de ciocolata
Separam albusurile de galbenusurii si le batem cu mixerul sau cu telul. Mie imi place mai mult manual decat automat :) Razalim coaja de lamaie, adaugam zaharul vanillinat si cele 8 linguri de zahar. Adaugam cele 8 galbenusuri dupa care adaugam cele 8 linguri de faina pe care le...
Paella De Paella
Se taie carnea in bucatele nici mari, nici mici, ca sa se poata frige bine pe ambele parti. Cu cat carnea este mai fripta, cu atata este mai buna Paella (pilaf). Dupa ce am fript carnea o indepartam si punem ardeiul rosu la calit. La fel procedam si cu ardeiul, il indepartam si punem fasolea...
Arroz Al Horno (Orez la Cuptor )
Se fierbe costita cu usturoiul intr-o oala sub presiune. Se adauga asafranul, fasolea si o pastila knorr de carne. Dupa ce s-au fiert se iau sangeretele, se taie bucati si se aseaza intr-o tigaie cu ulei. In acel ulei prajim putin carnea. Ii da gust la orez. Dupa ce s-au fript...
Tortilla de Ajos Tiernos (Placinta de usturoi verde )
Procedam la fel ca si cu tortilla de ceapa. Calim usturoiul cu sare, dupa care punem ouale peste usturoiul calit. O intoarcem si o lasam sa se faca pe ambele parti. Se serveste cu carnati si maioneza. Sau cu ce va place dumneavoastra Va doresc pofta buna
Tortilla de cebolla (Placinta De Ceapa )
Se curata ceapa si se taie in feliute sau cum doriti. Se pune in tigaie si se caleste. Sa nu uitam sa punem sare deoarece ceapa este dulce, dar sa nu o facem sarata pentru ca atunci cand o amestecam cu ouale mai punem putina sare. Amestecam ceapa si ouale si le punem in tigaie. Un lucru...
Gazpacho Manchego
Se spala pulpele se taie in bucatele mai mici pentru a se putea frige ,se lasa sa se rumeneasca bine carnea pe toate partile deoarece cu cat este mai crocanta cu atata este mai buna si mai gustoasa. Se curata ardeiul, se taie in bucatele micute, se curata usturoiul si il taiem in bucati mai...