publicat la 26.09.2012
publicat la 26.09.2012
publicat la 07.09.2012
Azi va fi o zi trista. Vei ajunge in Africa şi cineva din grupul tau va uita tirbusonul acasa. Va trebui sa supravietuiesti numai cu apa si mancare :(.
Bucataras.ro
[email protected]
Spaghetti Carbonara
Pastele se fierb al dente in apa cu sare si o lingura de ulei, apoi se strecoara si se trec prin jet de apa rece. Pentru umplutura, salamul taiat cubulete se prajeste in uleiul incins, se scurge si se lasa putin la racit. Smantana, ouale si cascavalul ras se amesteca bine apoi cu salamul...
Spaghetti Picadillo
Pastele se fierb al dente in apa cu sare si 2 lg ulei, pentru a nu se lipi. Apoi se strecoara si se trec prin jet de apa rece. Umplutura Picadillo: Calim ceapa in uleiul de masline, punem boiaua, apoi adaugam carnea amestecata dinainte cu praful de chilli si chimenul macinat, sare si...
Paste cu soia in sos rosu
Pastele si soia se fierb (separat) in apa cu putina sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. In oala pentru paste puteti adauga 1 lg ulei, nu se vor mai lipi. Cand sunt gata, pastele se trec prin jet de apa rece (se mai umfla putin si nu se mai lipesc in caz ca au fiert prea tare), iar soia se...
Paste cu vinete si dovlecel
Vinata se taie fasii de cca 5cm lungime si 1,5cm grosime (sau cubulete, dupa preferinta), iar dovlecelul se curata de coaja si se taie cubulete. Se sareaza si se pipereaza si se lasa la scurs intr-o sita. Intre timp se taie ceapa marunt si usturoiul in feliute. Intr-o tigaie incinsa se...
Tortellini cu carne
Ingredientele se amesteca formand un aluat ce se framanta cca. 20 min (cu MP, programul pentru paste). Pe o suprafata presarata cu faina se intinde o foaie foarte subtire. Cu un pahar cu gura data prin faina se taie cercuri de aluat. Pe fiecare se asaza o bucatica de carne (nu pe mijloc, ci...
Eggplant Parmigiano
Rosiile se decojesc si se taie cubulete mici. Usturoiul taiat feliute subtiri se pune intr-o cratita cu fund gros peste uleiul incins la foc mic. Cand s-a muiat si a capatat o nuanta aurie, se adauga rosiile. Compozitia se lasa sa fiarba pana cand scade sucul lasat de rosii si se leaga ca un sos...