E bine sa stii sa portionezi un pui pentru ca asfel vei plati mai putin pe pulpe, aripioare si piept, daca le cumperi separat platesti mai mult pe kilogram. De asemenea o sa iti ramana cateva bucati si daca le fierbi cu legume vei avea un stock numai bun, concentrate si poti inlocui cuburile de...
Mai intai scoate toate oasele. Apoi taie pestele in bucati de 100 -120 grame, portia potrivita.
Fa cate 2 crestaturi pe partea nu pielea, nu foarte adanci. Pielea crocanta a pestelui mai este denumita si “baconul marii”.
Condimenteaza fileurile cu sare si piper....
Avocado este singurul fruct care contine grasimi si mai ales “ grasimi bune” - grasimi mononesaturate. Daca il folosesti in salate, in sosuri sau chiar ca baza pentru prajituri, te ajuta si in curele de slabire. Avocado este foarte satios si o sa iti tina de foame timp indelungat....
Rodia este un fruct bogat in vitamine si antioxidanti. O singura rodie pe zi asigura 40% din doza zilnica recomandata de vitamina C pentru adulti, este bogata in acid folic si vitaminele A si E. Acest fruct contine de 3 ori mai multi antioxidanti decat vinul rosu sau ceaiul verde. Consumul de...
sursa: www.amretete.ro
Noi ca si romani pornim de la inceput cu un handicap. Nu-mi place sa o recunosc pentru ca n-am fost niciodata de acord cu faptul ca cineva are dreptul sa ma judece inainte de a ma cunoaste. Dar ma dezmeticesc repede si constat intr-un timp relativ scurt ca acel cineva...
Sursa: www.amretete.ro
Au trecut aproape 2 ani de la ultima postare pe blogul personal si ma tot gandesc sa-i fac un extreme makeover. Ma simt totusi de parca am gasit o carte veche in pod, din care-am citit nu mai mult de o suta de pagini, pe care-o scutur de chintale de praf si continui de...
Pe vremea cand aceasta sarbatoare mai reprezenta ceva :))) N-am mai postat pe blog de un an de zile, trebuie sa-i fac un extreme makeover, dar de unele lucruri imi aduc aminte cu foarte mare placere. Si-mi place ca am apucat sa le pun "pe hartie", sa le imortalizez pana nu devin un...
Cum se transeaza un pui
E bine sa stii sa portionezi un pui pentru ca asfel vei plati mai putin pe pulpe, aripioare si piept, daca le cumperi separat platesti mai mult pe kilogram. De asemenea o sa iti ramana cateva bucati si daca le fierbi cu legume vei avea un stock numai bun, concentrate si poti inlocui cuburile de...
Cum se prajeste corect pestele file
Mai intai scoate toate oasele. Apoi taie pestele in bucati de 100 -120 grame, portia potrivita. Fa cate 2 crestaturi pe partea nu pielea, nu foarte adanci. Pielea crocanta a pestelui mai este denumita si “baconul marii”. Condimenteaza fileurile cu sare si piper....
Cum se curata un avocado
Avocado este singurul fruct care contine grasimi si mai ales “ grasimi bune” - grasimi mononesaturate. Daca il folosesti in salate, in sosuri sau chiar ca baza pentru prajituri, te ajuta si in curele de slabire. Avocado este foarte satios si o sa iti tina de foame timp indelungat....
Scoala de gatit - Cum se curata rodia
Rodia este un fruct bogat in vitamine si antioxidanti. O singura rodie pe zi asigura 40% din doza zilnica recomandata de vitamina C pentru adulti, este bogata in acid folic si vitaminele A si E. Acest fruct contine de 3 ori mai multi antioxidanti decat vinul rosu sau ceaiul verde. Consumul de...
Ce ne face sa fim toleranti?
sursa: www.amretete.ro Noi ca si romani pornim de la inceput cu un handicap. Nu-mi place sa o recunosc pentru ca n-am fost niciodata de acord cu faptul ca cineva are dreptul sa ma judece inainte de a ma cunoaste. Dar ma dezmeticesc repede si constat intr-un timp relativ scurt ca acel cineva...
E greu sa fii perfectionist
Sursa: www.amretete.ro Au trecut aproape 2 ani de la ultima postare pe blogul personal si ma tot gandesc sa-i fac un extreme makeover. Ma simt totusi de parca am gasit o carte veche in pod, din care-am citit nu mai mult de o suta de pagini, pe care-o scutur de chintale de praf si continui de...
Acum 14 ani de Valentine's Day
Pe vremea cand aceasta sarbatoare mai reprezenta ceva :))) N-am mai postat pe blog de un an de zile, trebuie sa-i fac un extreme makeover, dar de unele lucruri imi aduc aminte cu foarte mare placere. Si-mi place ca am apucat sa le pun "pe hartie", sa le imortalizez pana nu devin un...