Amestecam uleiul cu mierea si sosul sweet chilli. Spalam carnea si o asezam in acest amestec intorcand pe ambele parti, acoperim cu folie alimentara si lasam cam 15 minute la odihna.
Punem intr-o tigaie carnea si marinada, adaugam usturoiul taiat maruntel, condimentele pentru carne...
Inmuiem caisele uscate in 400ml de apa fierbinte timp de 20-30 de minute.Curatam si spalam ceapa, o taiam pestisori, usturoiul curatat il taiam maruntel. Spalam si taiam cuburi carnea. Incingem intr-o tigaita uleiul si tragem ceapa cu usturoiul pana devin translucide. Dam deoparte si scoatem pe o...
Amestecam pasta de ardei cu coriandru, paprica, curcuma, piperul. Adaugam bulionul si smantana lichida, amestecam bine pana devine un sos gros si omogen.
Intr-o craticioara asezam 2 linguri de ulei, ceapa taiata grosolan si cateii de usturoi maruntiti. Dam totul pe foc. Taiam si spalam puiul...
Spalam si pregatim carnea, o taiam in bucatele mici. Curatam si spalam ceapa, morcovii, ciupercutele si usturoiul.
Taiam marunt ceapa, rondele morcovii si pe lungime usturoiul. Asezam carnea si legumele intr-un vas ca un ceaun cu capac si le tragem in uleiul de masline, acoperim cu supa de...
Curatam legumele si marul, le spalam si le taiam, spalam carnita si o taiam in cubulete. Incingem uleiul si asezam in tigaita ceapa si usturiul sa se inmoaie, adaugam morcovul sa se patrunda, apoi puiul si in final marul. adaugam condimentele, saram, piperam. Varsam laptele deasupra si lasam sa...
Curatam si spalam morcovii, ii taiam cat se poate de fin. Incalzim in wok o lingura de ulei de susan si aruncam peste morcovii, amestecam binisor si dupa 4-5 minute adaugam bambusul. Amestecam si dupa 2 minute asezonam cu 1 lingura de sos de peste. Varsam totul intr-o farfurie si pastram la...
Costine cu miere la tigaie
Amestecam uleiul cu mierea si sosul sweet chilli. Spalam carnea si o asezam in acest amestec intorcand pe ambele parti, acoperim cu folie alimentara si lasam cam 15 minute la odihna. Punem intr-o tigaie carnea si marinada, adaugam usturoiul taiat maruntel, condimentele pentru carne...
Tajina de miel cu caise
Inmuiem caisele uscate in 400ml de apa fierbinte timp de 20-30 de minute.Curatam si spalam ceapa, o taiam pestisori, usturoiul curatat il taiam maruntel. Spalam si taiam cuburi carnea. Incingem intr-o tigaita uleiul si tragem ceapa cu usturoiul pana devin translucide. Dam deoparte si scoatem pe o...
Pui picant cu morcovi
Amestecam pasta de ardei cu coriandru, paprica, curcuma, piperul. Adaugam bulionul si smantana lichida, amestecam bine pana devine un sos gros si omogen. Intr-o craticioara asezam 2 linguri de ulei, ceapa taiata grosolan si cateii de usturoi maruntiti. Dam totul pe foc. Taiam si spalam puiul...
Tocanita cu ciuperci
Spalam si pregatim carnea, o taiam in bucatele mici. Curatam si spalam ceapa, morcovii, ciupercutele si usturoiul. Taiam marunt ceapa, rondele morcovii si pe lungime usturoiul. Asezam carnea si legumele intr-un vas ca un ceaun cu capac si le tragem in uleiul de masline, acoperim cu supa de...
Pui cu lapte de cocos
Curatam legumele si marul, le spalam si le taiam, spalam carnita si o taiam in cubulete. Incingem uleiul si asezam in tigaita ceapa si usturiul sa se inmoaie, adaugam morcovul sa se patrunda, apoi puiul si in final marul. adaugam condimentele, saram, piperam. Varsam laptele deasupra si lasam sa...
Pui cu curry verde
Curatam si spalam morcovii, ii taiam cat se poate de fin. Incalzim in wok o lingura de ulei de susan si aruncam peste morcovii, amestecam binisor si dupa 4-5 minute adaugam bambusul. Amestecam si dupa 2 minute asezonam cu 1 lingura de sos de peste. Varsam totul intr-o farfurie si pastram la...