
publicat la 12.09.2021
publicat la 12.09.2021
publicat la 14.12.2020
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Taitei de casa
Batem oul cu sare si apoi adaugam faina cat sa iasa un aluat nici moale, dar nici foarte vartos. Framantam bine si apoi impartim aluatul in 3-4 bile pe care le vom intinde cu sucitorul pe rand si vom face cate o foaie foarte subtire pe care o presaram cu faina. Apoi taiem in fasii de dimensiune...
Bucatini cu friptura ramasa si sos cu branzeturi
Taiem friptura feliute subtiri (eu am avut pastrama de oaie si carne de porc), ciupercile la fel si le punem la calit in ulei, peste care vom adauga o ceasca de apa. Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba si sa scada apa. Intre timp pregatim pastele conform instructiunilor de pe pachet....
Paste "Osso Buco" umplute cu carne
Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet. Curatam ceapa, o spalam si o tocam cubulete. Punem la prajit in 2-3 linguri de ulei pana devine sticloasa, adaugam carnea tocata si amestecam bine. Cand e aproape gata, condimentam cu sare si piper si adaugam 3/4 din rosiile in bulion....
Penne cu sos de rosii si sunca afumata
Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet. Ceapa se taie cubulete, la fel si celelalte legume. Intr-o cratita punem 3 linguri de ulei si calim pe rand ceapa, ardeiul si sunca afumata, apoi punem rosiile peste toate ingredientele. Lasam sa fiarba bine impreuna si condimentam cu...