
publicat la 02.05.2014
publicat la 13.04.2014
publicat la 11.04.2014
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Desert Tiramisu reţetă originală
Tiramisu reţetă originală Se face o cana mare de 250 ml de cafea expresso sau cafea la filtru dar mai tare si se lasa sa se raceasca. Se iau cele 5 oua si se separa albusurile de galbenusuri. Peste cele 5 galbenusuri se pun cele 8 linguri de zahar si se freaca bine impreuna, pana...
Cremes
Laptele se imparte in doua. Prima jumatate de litru se pune la fiert. Se separa galbenusurile de albuse de la cele 5 oua. Galbenusurile se freaca bine cu cele 9 linguri de zahar pana se topeste zaharul apoi se adauga si cele doua pliculete de zahar vanilat si coaja rasa de lamaie. Intr-un...
Gogosi aromate si pufoase
Laptele se incalzeste putin si apoi in el se dizolva o lingura de zahar si cubuletul de drojdie proaspata. Se lasa sa stea 5-10 minute. Se bat cele doua oua cu putina sare. In faina se face o adancitura in care se toarna restul de zahar, ouale batute, zaharul vanilat, coaja de lamaie si...