
publicat la 22.01.2017
publicat la 22.01.2017
publicat la 22.01.2017
Ceva cu nişte bani, o vizită neaşteptată şi o bucurie mai spre seară. Scuze, astăzi ni s-a îmbolnăvit specialistul in horoscop. Chiar n-ai recunoscut din prima stilul lui Nety?
Bucataras.ro
[email protected]
Peste afumat
Pentru cine are posibilitatea, la curte, intr-un butoi de tabla 200 kg, fara fund, legam pestele cu sfoara de coada si il atarnam in butoi. Pestele cu o zi inainte a fost curatat, sarat si scos la vant. Aici imbinam doua metode, coacere si afumare. Adica, alternam, foc 5 min. apoi doar fum 20...
File de peste pe pat de orez
Ungem pestele cu ulei masline, saram, piperam, punem deasupra alunele si dam la cuptor pentru aproximativ 20-25 min. la 130 grade C. Orezul il fierbem, saram, si ii adaugam lingura de unt pentru cremozitate. Oparim 2-3 minute broccoli, il scoatem sub jet de apa rece, il saram si stropim cu...