Pulpele de pui le crestem,punem sare si piper si le pun intr-o tava.
Stropim cu ulei de masline si punem bucatiile de apio taiate felii.
Se pune putina apa si se pun in cuptor pentru circa 40-50 minute.Se intorc pe ambele parti.
Aripiile de pui se curata si se pun intr-un castron inalt,acoperim cu lapte,punem condimentele,acoperim castronul si lasam la frigider pentru cateva ore,sau peste noapte la marinat.
Intre timp se intorc si pe partea cealalta.
Se scot din lapte,se pun intr-un vas de ceramica,punem putina...
Feliile de carne se condimenteaza pe ambele parti,se pun in vasul roman se stropesc cu ulei de masline si se acopera cu apa.
Se pune capacul peste vasul roman si se da la cuptor pentru 30 minute.
Cartofii se curata si se taie cuburi,se pun in vasul roman dupa cele 30 minute., se mai...
Ficatul de pui se curata de pielite si se spala bine, se pune intr-o tigaie cu ulei de masline si se lasa cateva minute sa se prajeasca pe ambele parti.
Ceapa se toaca marunt, iar ardeiul kapia fasii mici,se adauga peste ficatul de pui impreuna cu condimentele, vinul alb si putina apa.
Cand...
Scarita de porc se pune in vasul roman impreuna cu ceapa rosie taiata feliute, se pune vinul alb si putina apa si se da la cuptor pentru 30 minute.
Se pun cartofii taiati cuburi, condimentele si se stropesc cu ulei de masline, acoperim cu capac, lasam pentru alte 15 minute.
Scoatem capacul...
Pulpa de pui se condimenteaza pe ambele parti,se cresteaza pana la os si se stropeste cu ulei de masline.
Daca aveti timp puteti sa o lasati sa se marineze cateva ore la frigider.
In vasul de lut punem uleiul de masline in care a stat pulpa de pui,bucata de carne si un pahar de apa....
Carnea se unge cu ulei de masline,se condimenteaza pe ambele parti si se lasa acoperita la frigider pentru 24 ore.
Se leaga cu ata alimentara,sa iasa uniform.
Se prajeste intr-o tigaie in ulei de masline cate 3 min pe fiecare parte,se muta in vasul roman,se pune vin alb si ulei de...
Condimentam carnea cu cimbru, boia dulce si usturoi, adaugam ulei de masline. Le amestecam bine cu mana sa se incorporeze condimentele, adaugam putin vin rosu si lasa in jur de 1 ora la rece, acoperite cu un capac sau prosop. Le punem la prajit pe gratar, cam 10 minute dureaza. Se pot servi cu...
Condimentam aripiile de pui cu oregano, usturoi si busuioc. Punem putin ulei de masline si le amestecam bine cu mana. Se acopera cu un capac si se lasa la marinat in jur de 1 ora. Le punem pe gratarul incins, le lasam cateva minute,trebuie facute pe ambele parti,dupa care se pot servi
Pulpe de pui cu apio la cuptor
Pulpele de pui le crestem,punem sare si piper si le pun intr-o tava. Stropim cu ulei de masline si punem bucatiile de apio taiate felii. Se pune putina apa si se pun in cuptor pentru circa 40-50 minute.Se intorc pe ambele parti.
Aripi de pui marinate in lapte la cuptor
Aripiile de pui se curata si se pun intr-un castron inalt,acoperim cu lapte,punem condimentele,acoperim castronul si lasam la frigider pentru cateva ore,sau peste noapte la marinat. Intre timp se intorc si pe partea cealalta. Se scot din lapte,se pun intr-un vas de ceramica,punem putina...
Carne de porc in vasul roman cu cartofi mov
Feliile de carne se condimenteaza pe ambele parti,se pun in vasul roman se stropesc cu ulei de masline si se acopera cu apa. Se pune capacul peste vasul roman si se da la cuptor pentru 30 minute. Cartofii se curata si se taie cuburi,se pun in vasul roman dupa cele 30 minute., se mai...
Gnocchi cu ficatei de pui
Ficatul de pui se curata de pielite si se spala bine, se pune intr-o tigaie cu ulei de masline si se lasa cateva minute sa se prajeasca pe ambele parti. Ceapa se toaca marunt, iar ardeiul kapia fasii mici,se adauga peste ficatul de pui impreuna cu condimentele, vinul alb si putina apa. Cand...
Scarita de porc cu cartofi la cuptor
Scarita de porc se pune in vasul roman impreuna cu ceapa rosie taiata feliute, se pune vinul alb si putina apa si se da la cuptor pentru 30 minute. Se pun cartofii taiati cuburi, condimentele si se stropesc cu ulei de masline, acoperim cu capac, lasam pentru alte 15 minute. Scoatem capacul...
Pulpa de pui in vas de lut
Pulpa de pui se condimenteaza pe ambele parti,se cresteaza pana la os si se stropeste cu ulei de masline. Daca aveti timp puteti sa o lasati sa se marineze cateva ore la frigider. In vasul de lut punem uleiul de masline in care a stat pulpa de pui,bucata de carne si un pahar de apa....
Muschi de vita la cuptor
Carnea se unge cu ulei de masline,se condimenteaza pe ambele parti si se lasa acoperita la frigider pentru 24 ore. Se leaga cu ata alimentara,sa iasa uniform. Se prajeste intr-o tigaie in ulei de masline cate 3 min pe fiecare parte,se muta in vasul roman,se pune vin alb si ulei de...
Ceafa de porc marinata la gratar
Condimentam carnea cu cimbru, boia dulce si usturoi, adaugam ulei de masline. Le amestecam bine cu mana sa se incorporeze condimentele, adaugam putin vin rosu si lasa in jur de 1 ora la rece, acoperite cu un capac sau prosop. Le punem la prajit pe gratar, cam 10 minute dureaza. Se pot servi cu...
Aripi de pui marinate la gratar
Condimentam aripiile de pui cu oregano, usturoi si busuioc. Punem putin ulei de masline si le amestecam bine cu mana. Se acopera cu un capac si se lasa la marinat in jur de 1 ora. Le punem pe gratarul incins, le lasam cateva minute,trebuie facute pe ambele parti,dupa care se pot servi