Mai intai pregatim toate ingredientele necesare. Apoi, drojdia se freaca cu zaharul pana ce devine lichida. Apoi se adauga ouale si uleiul. Se amesteca bine, dupa care se adauga apa si faina. Compozitia nu trebuie sa fie foarte tare. Aluatul astfel obtinut, se imparte egal in 2 bucati. Se intinde...
Mai intai pregatim aluatul. Smantana si oul se amesteca pana se omogenizeaza, apoi se adauga faina amestecata cu praful de sare si praful de copt. Dupa care se adauga si uleiul. Se amesteca pana la omogenizare dar nu complet. Aluatul astfel obtinut se pune intr-o tigaie antiaderenta unsa cu unt....
Apa se pune in bolul unui mixer,peste apa se adauga zaharul si drojdia.Se mixeaza cateva secunde,apoi se adauga faina treptat pana ce aluatul se desprinde de pereti vasului mixerului,si se formeaza o bila.Se adauga sarea si untul ,si se mai mixeaza cateva secunde.Se scoate din bol si se pune...
Dizolvi drojdia impreuna cu zaharul in 3 linguri apa calduta,adaugi o mana de faina si lasi la crescut.Dupa ce maiaua a crescut,o adaugi in faina si o framanti in apa calda,adaugand treptat,pana ce obtii o coca potrivita ,buna de intins.Acoperi si lasi la dospit aproximativ 1/2 ore.Imparti coca...
Mai intai ne apucam de aluat: Intr-un bol se amesteca iaurtul cu oul, se aduga faina amestecata cu sare si praful de copt, uleiul si se amesteca pana devine o compozitie mai groasa decat cea de clatite.
Se unge o tigaie cu unt, se aduga aluatul in tigaie si se adauga si sosul de rosii,...
Pizza cu blat pufos
Mai intai pregatim toate ingredientele necesare. Apoi, drojdia se freaca cu zaharul pana ce devine lichida. Apoi se adauga ouale si uleiul. Se amesteca bine, dupa care se adauga apa si faina. Compozitia nu trebuie sa fie foarte tare. Aluatul astfel obtinut, se imparte egal in 2 bucati. Se intinde...
Pizza cu masline si smantana
Mai intai pregatim aluatul. Smantana si oul se amesteca pana se omogenizeaza, apoi se adauga faina amestecata cu praful de sare si praful de copt. Dupa care se adauga si uleiul. Se amesteca pana la omogenizare dar nu complet. Aluatul astfel obtinut se pune intr-o tigaie antiaderenta unsa cu unt....
Chifle
Apa se pune in bolul unui mixer,peste apa se adauga zaharul si drojdia.Se mixeaza cateva secunde,apoi se adauga faina treptat pana ce aluatul se desprinde de pereti vasului mixerului,si se formeaza o bila.Se adauga sarea si untul ,si se mai mixeaza cateva secunde.Se scoate din bol si se pune...
Lipii de casa
Dizolvi drojdia impreuna cu zaharul in 3 linguri apa calduta,adaugi o mana de faina si lasi la crescut.Dupa ce maiaua a crescut,o adaugi in faina si o framanti in apa calda,adaugand treptat,pana ce obtii o coca potrivita ,buna de intins.Acoperi si lasi la dospit aproximativ 1/2 ore.Imparti coca...
Pizza rapida la tigaie
Mai intai ne apucam de aluat: Intr-un bol se amesteca iaurtul cu oul, se aduga faina amestecata cu sare si praful de copt, uleiul si se amesteca pana devine o compozitie mai groasa decat cea de clatite. Se unge o tigaie cu unt, se aduga aluatul in tigaie si se adauga si sosul de rosii,...