Ciorba:
Morcovul curatat si spalat, taie-l rondele si pune-l impreuna cu ceapa (curatata si spalata) intreaga, cu ardeiul taiat in fasii mari si cu foaia de dafin in apa la fiert. Cat fierb legumele pregateste aluatul si umplutura. Nu uita sa scoti ceapa din supa dupa ce a fiert.
...
1. Tai legumele spalate in cubulete.
2. Incingi 2 linguti de ulei intr-o cratita si calesti legumele. Adaugi apa si lasi sa fiarba pana cand se inmoaie legumele, dai focul la minim si pui perisoarele.
3. Pentru perisoare , pui orezul intr-un vas cu o cana de apa si il fierbi 5-10...
E tare simplu de pregatit ciorba.
Mai intai dezosam pieptul, spalam si portionam carnea, apoi punem impreuna cu apa si cu osul (de la piept) intr-o oala la fiert avand grija sa luam spuma cand se formeaza.
Cand e aproape fiert punem legumele taiate cuburi si dupa 10 minute punem...
1. Spalam carnea si o punem la fiert in cei 4 litri de apa. Avem grija ca atunci cand incep sa apara la suprafata spume sa le luam din oala si sa le aruncam.
2. Dupa ce a fiert, scoatem carnea.
3. Punem in oala sarea, piperul, ardeiul taiat cuburi, rosiile si ceapa alba si lasam 5 minute la...
1. Spalam carnea si o taiem in bucati de 4-5 cm.
2. Punem carnea intr-un vas cu apa rece la fiert. Cand incepe sa fiarba, scurgem apa si spalam carnea din nou pana cand ramane curata.
3. Carnea o punem din nou in oala, iar peste ea turnam cei 4.5 l de apa calda, punem un morcov intreg...
Curatati dovlecelul, cartofii, morcovii, ceapa si taiatii in bucati mari. La fel procedati si cu ardeiul.
Le aruncati in apa si lasati la fiert 25-30 min (sau pana se inmoaie legumele). Scoateti legumele si puneti-le in blender cu 3-4 polonice din zeama in care au fiert (sau mai mult...
Ciorba cu galuste asiatice
Ciorba: Morcovul curatat si spalat, taie-l rondele si pune-l impreuna cu ceapa (curatata si spalata) intreaga, cu ardeiul taiat in fasii mari si cu foaia de dafin in apa la fiert. Cat fierb legumele pregateste aluatul si umplutura. Nu uita sa scoti ceapa din supa dupa ce a fiert. ...
Ciorba de perisoare
1. Tai legumele spalate in cubulete. 2. Incingi 2 linguti de ulei intr-o cratita si calesti legumele. Adaugi apa si lasi sa fiarba pana cand se inmoaie legumele, dai focul la minim si pui perisoarele. 3. Pentru perisoare , pui orezul intr-un vas cu o cana de apa si il fierbi 5-10...
Ciorba de pui
E tare simplu de pregatit ciorba. Mai intai dezosam pieptul, spalam si portionam carnea, apoi punem impreuna cu apa si cu osul (de la piept) intr-o oala la fiert avand grija sa luam spuma cand se formeaza. Cand e aproape fiert punem legumele taiate cuburi si dupa 10 minute punem...
Ciorba de pui si loboda, dreasa cu iaurt
1. Spalam carnea si o punem la fiert in cei 4 litri de apa. Avem grija ca atunci cand incep sa apara la suprafata spume sa le luam din oala si sa le aruncam. 2. Dupa ce a fiert, scoatem carnea. 3. Punem in oala sarea, piperul, ardeiul taiat cuburi, rosiile si ceapa alba si lasam 5 minute la...
Ciorba de vacuta
1. Spalam carnea si o taiem in bucati de 4-5 cm. 2. Punem carnea intr-un vas cu apa rece la fiert. Cand incepe sa fiarba, scurgem apa si spalam carnea din nou pana cand ramane curata. 3. Carnea o punem din nou in oala, iar peste ea turnam cei 4.5 l de apa calda, punem un morcov intreg...
Supa crema de zucchini
Curatati dovlecelul, cartofii, morcovii, ceapa si taiatii in bucati mari. La fel procedati si cu ardeiul. Le aruncati in apa si lasati la fiert 25-30 min (sau pana se inmoaie legumele). Scoateti legumele si puneti-le in blender cu 3-4 polonice din zeama in care au fiert (sau mai mult...