_Alina_

1

Bucataras
incepator

Piatra Neamt

Bucataras din 16.05.2012

RETETE342
PRIETENI238
Retete / Paste

Tortellini cu ardei copt, branza si cimbru

In Tortellini la 10 Dec 2014

1. Pune ardeii copti intr-un blender si paseaza-i pana cand pasta obtinuta este fina. 2. Pune faina pe masa de lucru, fa o adancitura in mijlocul acesteia si pune sarea, pasta de ardei si uleiul de masline. Incorporeaza faina in compozitie tragand dinspre margini in interiorul adanciturii,...

Paste cu sos de capsune si susan

In Paste la 25 Iun 2014

1. Pentru sos pune 200 g capsune impreuna cu zaharul si cu zeama de lamaie intr-o cratita cu fund dublu la foc mic pentru 5-7 min. Baga-le apoi intr-un blender si mixeaza-le pana obtii un piure. Pune piureul inapoi in cratita si lasa la foc mic 1 minut. Adauga apoi restul de capsune taiate in 2...

Rosii umplute cu cus cus

In Paste la 31 Mai 2014

1. Pune cuscus-ul la fiert in apa fierbinte cu sare pentru 5 minute. Scurge apa, clateste pastele sub jet de apa rece, pune-le intr-o cratita impreuna cu lingurita de ulei de masline si amesteca-le. Pune peste ele ceapa, busuiocul, cascavalul si restul de sare (1/4 lgt). 2. Preincalzeste...

Spaghete cu "jeleu" de rosii

In Spaghete la 14 Mai 2014

Jeleu de rosii 1. Mixeaza rosiile cu un blender vertical.  2. Pune intr-un vas 100 g de piure de rosii impreuna cu gelatina si lasa 10 min la hidratat. Apoi muta vasul pe baie de abur pana cand se dizolva granulele de gelatina. 3. Pune geatina dizolvata peste restul de piure de...

Cus-cus cu legume la gratar

In Paste la 2 Mai 2014

1. Taie ceapa si morcovul cubulete si pune-le impreuna cu busuiocul, dafinul si sarea  in apa fierbinte. Lasa-le la fiert pentru 3-4 minute. 2.  Adauga cuscusul in apa si lasa sa fiarba 6 minute scurge apoi surplusul de apa si lasa sa ramana doar cat sa ajunga la nivelul cuscusului ....

Paste de casa, cu ou si urzici

In Paste la 27 Feb 2014

1. Punem faina pe blatul de lucru, facem o gaura in mijloc, punem oul, piureul de urzici si sarea si incepem sa framantam pana cand obtinem o bila compacta de aluat, iar acesta nu se mai lipeste de blatul de lucru. 2. Il lasam 30 de minutesa se odihneasca, acoperit cu un prosop. 3. Intindem...

Fusilli din porumb cu cascaval

In Fusilli la 26 Oct 2012

Toata lumea stie cum se prepara pastele, dar va spun... just in case, cum le-am preparat :)) Punem apa la fiert, iar cand da in clocot aruncam pastele si sarea. Lasam 10-13 min (fierb mai greu decat pastele din grau), scurgem apoi apa, punem cascavalul razuit si ceapa tocata marunt. That's it!...

Paste cu sos de smantana si seminte

In Paste la 20 Iun 2012

1. Punem pastele la fiert conform instructiunilor de pe pachet. 2. Intr-o tigaie non-aderenta puneti semintele de dovleac si ceapa la calit. 3. Adaugati smantana in tigaie, dupa 5 min punem cascavalul taiat, mai lasam 2 min si oprim focul. 4. Cand pastele sunt fierte scoateti intr-o sita...

Paste cu sos de legume si carne afumata

In Paste la 13 Iun 2012

1. Fierbeti pastele in apa cu sare conform instructiunilor. 2. Taiati carnea si puneti-o la rumenit 5 min intr-o tigaie non-aderenta. 3. Ceapa curatatai-o si tocati-o, apoi aruncati-o in tigaie alaturi de carnita. 4. Curatati rosia de pielita, taiati-o in cuburi si puneti-o peste carne...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 24.03.2015

Mancare de post - Galuste cu soia

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Esti fierbinte!Tu trebuie sa fii cauza incalzirii globale.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]