am insomnii mai tot timpul... plus cand imi verific mail-urile cel care-mi sare-n ochi e cel de pe bucataras... bineinteles verific ce ai mai gatit tu ca sa-mi curga balele , pe romaneste asa
Rivka,nu stiu de ce se numesc ministeriale. Habar n-am nici de politica,nu stiu ce face,ce desface sau ce mananca un ministru. Dupa parerea mea mai bine s-ar numi spornice ca dintr-un piept intreg de pui ies muuulte.
Oana,n-am inventat eu reteta. Mi-a fost impartasita ( in particular ) de catre Natalia. Dar o sa ma gandesc la ceva parjoale misterioase...poate 'oi reusi sa inventez.
Am facut si eu ieri. Sunt tare bune! Marius s-a asezat la masa convins ca sunt dovlecei sau conopida pane. A fost super incantat dupa ce a gustat, si a vazut ca au carne inauntru.
Miha, si Marius al meu cand se aseaza la masa, intreaba in primul rand daca mancarea contine si carne... Bine-nteles ca mananca si daca nu contine, insa bosumflat (si tot timpul isi taie si cateva felii de salam, sa simta totusi gust de carne). Azi fac iar parjoalele astea.
@Swanheart.exact asa face si al meu.si chiar daca e pilaf cu pui,tot mai pune si salam.ehee,io n-am ce gati spanac,dovleac,praz ..ca pap numa' eu.chiar imi amintesc intr-o seara ca eu aveam in fata clatite banatene si sotul avea carnacior cu ochiuri si branza .si-au aparut copii care-au zis in cor:vrem de la tata!
Executat. A iesit excelent (si aspectuos, daca "lucrezi" grijuliu). Are inca o mare calitate, fata de alte moduri de a prepara pieptul de pasare; pieptul de pasare, fript sau facut pane, este excelent atata vreme cat este proaspat - dupa 1-2 h devine uscat si-si pierde din "farmec". Pregatit in modul propus de Miha ramane fraged si apetisant chiar si a 2-a zi (nu stiu care este explicatia)
Sorin