Morcovul se taie rondele si se pune la fiert pana se inmoaie. Se paseaza dupa care se pune intr-un vas si se adauga zaharul. Se pune din nou la fiert. Cand zaharul incepe sa se dizolve se adauga coaja de la o lamaie data prin razatoarea mica si se pune peste morcovul care fierbe impreuna cu...
Tiramisu reţetă originala, cu rom
Pregatire crema: Se iau ouale si se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma (cu mixerul) si se pun la frigider. Galbenusurile se bat impreuna cu cele 120 gr. de zahar pana iese o crema si se pun de asemenea la frigider. Intr-un bol de...
Prima operatiune este sa scoatem carnea asa cum se vede in imagine. Poate va intrebati de ce nu am folosi direct carne tocata. Se face in ambele moduri doar ca gustul este diferit. Untul se pune intr-o tigae inalta pe foc si se lasa sa se topeasca. Se adauga carnea si cu o paleta se...
Se pune carnea tocata intr-un vas si se adauga ouale, o legatura patrunjel tocata marunt, orezul spalat, sare si piper dupa gust si se amesteca bine. Se fac perisoarele dupa care se pun o jumatate de ora la frigider. Intre timp se pune o oala plina cu apa la fiert. Cand incepe sa dea in...
Dulceata de morcov
Morcovul se taie rondele si se pune la fiert pana se inmoaie. Se paseaza dupa care se pune intr-un vas si se adauga zaharul. Se pune din nou la fiert. Cand zaharul incepe sa se dizolve se adauga coaja de la o lamaie data prin razatoarea mica si se pune peste morcovul care fierbe impreuna cu...
Tiramisu reţetă originala, cu rom
Tiramisu reţetă originala, cu rom Pregatire crema: Se iau ouale si se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma (cu mixerul) si se pun la frigider. Galbenusurile se bat impreuna cu cele 120 gr. de zahar pana iese o crema si se pun de asemenea la frigider. Intr-un bol de...
Penne con ragu' di salsiccia (carnati)
Prima operatiune este sa scoatem carnea asa cum se vede in imagine. Poate va intrebati de ce nu am folosi direct carne tocata. Se face in ambele moduri doar ca gustul este diferit. Untul se pune intr-o tigae inalta pe foc si se lasa sa se topeasca. Se adauga carnea si cu o paleta se...
Ciorba de perisoare
Se pune carnea tocata intr-un vas si se adauga ouale, o legatura patrunjel tocata marunt, orezul spalat, sare si piper dupa gust si se amesteca bine. Se fac perisoarele dupa care se pun o jumatate de ora la frigider. Intre timp se pune o oala plina cu apa la fiert. Cand incepe sa dea in...