![Bucataras](/templates/default/v3/img/bucataras-new.png)
publicat la 29.01.2013
publicat la 17.01.2013
publicat la 11.01.2013
“Vraişte” este parola zilei. Repet-o de fiecare dată cînd nu cunoşti răspunsul unei întrebări, dar şi atunci cînd vrei să-ţi impui punctul de vedere. “Şefu’, ce facem cu facturile-alea neplătite?” Vraişte! Din punct de vedere sexual, treburile stau la fel.
Bucataras.ro
[email protected]
Dulceata de morcov
Morcovul se taie rondele si se pune la fiert pana se inmoaie. Se paseaza dupa care se pune intr-un vas si se adauga zaharul. Se pune din nou la fiert. Cand zaharul incepe sa se dizolve se adauga coaja de la o lamaie data prin razatoarea mica si se pune peste morcovul care fierbe impreuna cu...
Tiramisu reţetă originala, cu rom
Tiramisu reţetă originala, cu rom Pregatire crema: Se iau ouale si se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma (cu mixerul) si se pun la frigider. Galbenusurile se bat impreuna cu cele 120 gr. de zahar pana iese o crema si se pun de asemenea la frigider. Intr-un bol de...
Penne con ragu' di salsiccia (carnati)
Prima operatiune este sa scoatem carnea asa cum se vede in imagine. Poate va intrebati de ce nu am folosi direct carne tocata. Se face in ambele moduri doar ca gustul este diferit. Untul se pune intr-o tigae inalta pe foc si se lasa sa se topeasca. Se adauga carnea si cu o paleta se...
Ciorba de perisoare
Se pune carnea tocata intr-un vas si se adauga ouale, o legatura patrunjel tocata marunt, orezul spalat, sare si piper dupa gust si se amesteca bine. Se fac perisoarele dupa care se pun o jumatate de ora la frigider. Intre timp se pune o oala plina cu apa la fiert. Cand incepe sa dea in...