Bun venit!LOGIN • CONT NOU
5
Bucatarassenzational
Sebes-Alba
Bucataras din 12.02.2014
Pentru inceput preparam maiaua din apa, zahar si drojdie. Frecam zaharul cu drojdia, adaugam apa calduta si o lasam sa isi dubleze volumul. Faina o cernem de cateva ori si o punem intr-un bol. Peste faina adaugam drojdia ,zaharul, sarea,...
publicat la 01.03.2020
publicat la 24.02.2020
Valurile zilei sunt prielnice, soarele e pe cer, atmosfera e perfecta, stelele sunt aliniate pentru succes, iar tu esti la fel de nedumerit.
Voturi:74
Voturi:18
Voturi:47
In cont 190
Tava pentru servire Jalz Jalz
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Pensula de patiserie
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Placa de tocat fata-verso
Perna ergonomica Karll
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Stella29 1
la 15:03
de Bucataras 6
pe 03.07 la 09:12
pe 03.07 la 08:33
pe 02.07 la 17:58
pe 02.07 la 16:48
de Caty 2
4 comentarii
3 comentarii
de Constelatialeu 9
6 voturi
5 voturi
de laura_n 7
MotanLaOale
vasimur
Toamna07 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Dorothea 1
merion35 1
Aly_M 1
Dienutzatrendy 1
Rocsi 9
2505 puncte
Caty 2
2086 puncte
Constelatialeu 9
1012 puncte
bucatarasa 1
550 puncte
vasimur 4
161 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Placinte cu branza sarata si cascaval
Pentru inceput preparam maiaua din apa, zahar si drojdie. Frecam zaharul cu drojdia, adaugam apa calduta si o lasam sa isi dubleze volumul. Faina o cernem de cateva ori si o punem intr-un bol. Peste faina adaugam drojdia ,zaharul, sarea,...