publicat la 09.02.2016
publicat la 09.02.2016
publicat la 09.02.2016
Te simti foarte îndemânatic şi ai chef de meşterit diverse lucruri mici. Din păcate, nimeni nu va aprecia colierele tale din boabe de fasole, aşa că decizi să faci un vudu mic, de mână. Exact când eşti pe punctul de a intra în legătură cu Marele Spirit, un drac de copil îţi aruncă o piatră în casă. Ieşi nervos pe geam şi strigi “Vudu-vă mama voastră de ignoranţi!”.
Bucataras.ro
[email protected]
Salata de paste rece
Taiem ardeii fasii, vanata si dovleceii felii si dupaia fasii si le punem in tava cu 2/3 linguri de ulei de masline si sare si acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor. Pastele le fierbem conform indicatiilor de pe pachet, le scurgem si le punem intr-un bol cu putin ulei de masline. Cand...
Spaghete cu mozzarella, rosii si dovlecei
Taiem in doua dovlecelul si il feliem subtire, taiem cubulete rosiile si tocam marunt cateii de usturoi. Intr-o tigaie punem cam 4 linguri de ulei de masline si la foc mare calim dovleceii dupa care adaugam rosiile dam focul mic si lasam sa se caleasca incet cam 1 minut dupa care adaugam jumatate...
Paste cu fasole verde si costita
Pentru inceput am pus apa la fiert si cand a inceput sa fiarba am adaugat sare si fasolea verde. Intre timp am taiat costita afumata si am prajit-o in tigaie in foarte putin ulei de masline(pentru ca costita nu era prea grasa si aceasta e unica sursa uleioasa din reteta) , dupa care am adaugat...
Paste cu ton si ciuperci
Am inceput prin a opari rosiile pe care le-am curatat de piele si te-am taiat cubulete (eu am avut doar o rosie asa ca am adaugat si suc de rosii), dupa care am pus la calit ceapa in putin ulei. Cand aceasta a inceput sa devina trasparenta am adaugat conservele de ton si ciupercile scurse, si...
Tagliatelle cu ciuperci si carne
Punem la calit ceapa tocata cu putin ulei (eu de obicei folosesc de masline dar nu e obligatoriu, se poate folosi si cel de floarea soarelui sau de porumb), cand incepe sa devina trasparenta si sa se inmoaie, adaugam carnea si ciupercile tocate (nu prea marunt pentru ca scad) si le lasam sa se...