ralu_river

1

Bucataras
incepator

Jimbolia

Bucataras din 24.10.2012

RETETE45
PRIETENI37
Retete / Aperitive / Garnituri

Gustare simpla si delicioasa

In Aperitive / Garnituri la 13 Noi 2012

Este o gustare care se face rapid si este mult mai gustoasa decat alunele si migdalele prajite din comert.  Tot ce trebuie sa faceti este sa incingeti bine o tigaie, sa puneti migdalele si alunele, sa presarati peste ele sare (se pot pune si alte condimente) si sa le lasati la foc...

Fritatta cu legume

In Aperitive / Garnituri la 13 Noi 2012

Legumele se taie marunt si se calesc in putin ulei. Intre timp se bat ouale cu smantana si condimentele, se stinge focul, se adauga peste legume, astfel incat sa fie acoperite uniform, si se da tigaia la cuptorul preincalzit pentru 5-7 minute, pana se rumeneste.

Chec-aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 31 Oct 2012

Se bat ouale cu sare si piper, dupa care se adauga urda, faina, ulei, cascaval ras si praf de copt si se mixeaza bine. Se adauga apoi ardeiul taiat cubulete, ciupercile maruntite si maslinele feliute si se amesteca bine. Se unge cu ulei o tava pentru chec, se toarna compozitia in tava si se da...

Placinta cu branza sarata

In Aperitive / Garnituri la 31 Oct 2012

Branza se rade si se amesteca cu 200 gr smantana si 4 oua batute. Se pregateste o tava cu hartie de copt, se unge cu ulei hartia, se aseaza o foaie de placinta, se unge cu pensula cu ulei, apoi se aseaza peste ea o alta foaie de placinta, se unge si aceasta, si tot asa, pana avem 5 foi de...

Saratele din foietaj

In Aperitive / Garnituri la 31 Oct 2012

Aluatul se intinde putin pe o masa tapetata cu faina. Oul se bate si se unge aluatul cu el, cu o pensula. Se presara apoi cascaval ras, mac si susan. Se taie aluatul in 4-5 bucati mari, apoi fiecare in bucati mici, cam cat un deget de late. Se pun intr-o tava cu hartie de copt si se dau la 180...

Curry de cartofi cu orez si tofu la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 24 Oct 2012

Orezul se fierbe conform instructiunilor de pe pachet, in apa cu sare. Cartofii se curata, se taie cubulete si se fierb la aburi/normal 20 de minute. Dupa ce au fiert cartofii, se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei, dupa care se pun toate condimentele, doua linguri de pasta de rosii...

Buseuri cu spanac

In Aperitive / Garnituri la 24 Oct 2012

Pentru inceput, ungeti o tava pentru briose cu putin ulei. Fierbeti spanacul pentru 10 minute, in cazul in care aveti proaspat. Bateti ouale, amestecati-le cu ardeiul cubulete, cu ceapa taiata marunt, cu telemeaua faramitata si cu condimentele. Strecurati bine spanacul, taiati-l marunt si...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 11.12.2012

Tort cu morcovi

publicat la 11.12.2012

Tarta cu iaurt si mac

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Dacă două chei mici costă cât una mare, iar tu ai o sută de lei, câte chei poţi să faci astfel încât numărul celor mici să fie egal cu al celor mari? Te-ai apucat deja de calculat? Previziunea zilei: astăzi, cineva încearcă să facă mişto de tine. Pe Internet.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]