publicat la 06.08.2014
publicat la 10.07.2014
publicat la 10.07.2014
Astăzi dai dovadă de creativitate. Desenezi, pictezi, sculptezi. Apoi cumperi o găleată de lavabilă şi vopseşti pereţii la loc. Repede, pînă nu vor crede cei din familie că ai luat-o pe arătură!
Bucataras.ro
[email protected]
Cartofi taranesti cu carnati de casa
Curatam cartofii,ii spalam,ii taiem si ii punem la fiert in apa cu sare Prajim carnatii usor Calim ceapa ,adaugam cartofii fierti,piperul boiaua si rozmarinul lasam 5-10 min pe foc apoi punem si carnatii Servim cu ardei in otet ,nimic mai simplu! Pofta buna!!
Pate de ficat de vitel
Spalam bine ficatul si il lasam la scurs intr-o strecuratoare. Tocam ceapa si o calim in uleiul incins pana devine usor sticloasa,adaugam ficatul taiat cubulete. Dupa ce ficatul este patruns il lasam sa se raceasca si il maruntim cu ajutorul unui blender sau il dam de 2-3 ori prin...
Iepure la cuptor cu cartofi
Spalam bine cartofii si ii taiem sferturi, asezam pulpele si cartofii in tava, le dam cu sare si pipersi boia, turnam uniform deasupra uleiul si vinul, apoi asezam rasfirat cateii de usturoi taiati rondele Dam la cuptor foc mediu pana prinde o crusta aurie
Tocanita de legume cu piept de pui
Tocam cubulete pieptul de pui si il punem impreuna cu morcovul la prajit in uleiul incins timp de 5-10 minute. Adaugam vanata,ardeiul, ceapa si dovleceii taiati marunt lasam 10 minute pe foc tare amestecand din cand in cand, iar apoi adaugam rosiile si aproximativ 200 ml apa. Potrivim de sare si...
Chiftelute cu dovlecei
Dovleceii fara coaja ii radem pe razatoarea mica si ii stoarcem de zeama. Procedam la fel cu ceapa si morcovul,pieptul de pui il tocam si il amestecam bine cu usturoiul tocat. Amestecam carnea cu celelalte ingrediente,incingem uleiul si formam chiftelutele le rumenim...