Cum se prepara acest Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi - Rețeta aromată și ușoară
Peștele se curăță de solzi și intestine, apoi se dă cu sare și se lasă cca. 10 minute la odihnă la rece....
Cum se prepara Plăcinta cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat
Se curăță ceapa și morcovul care se dau pe răzătoarea fină.
Ceapa și morcovul se călesc în uleiul de struguri cu puțină apă până ce se...
Cum se prepara aceste Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede
Pentru început ne vom apuca de aluat și vom pune untul cu zahărul, praful de sare, extractul de vanilie și esența de fistic într-un...
Blatul: Mixati galbenusurile cu zaharul bine. Incorporati untul topit, apoi laptele. Faina o amestecati cu cacaoa si praful de copt. Incorporati totul in compozitia de galbenusuri, impreuna cu...
Prepararăm două blaturi, unul rotund și unul în formă de inimă.
Punem mai întâi ciocolata la topit, împreună cu untul și laptele, la bain marie. Amestecăm continuu...
Se spala caisele, li se scot samburii si se pun la fiert impreuna cu zaharul pana cand scade zeama lasata de acestea. Se strecoara si se lasa sa se raceasca.
Biscuitii se maruntesc la robotul de...
Cum se prepara Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori
Biscuții și nucile se mărunțesc fin cu ajutorul robotului. Pudra de cacao se presară peste amestecul de biscuiți, apoi se adaugă untul...
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Cartofii fierti in coaja se decojesc, se clatesc cu apa si se taie in jumatati. Fiecare jumatate se scobeste cu lingura pentru a crea un cuib,...
Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca.
Ardeiul se curata de cotor si seminte, se spala si taie marunt.
Ceapa si ardeiul se pun intr-o tigaie cu 3 linguri de ulei, 50 ml apa si jumatate de...
Se pun trei oua la fiert in apa cat sa le acopere. Se fierb 3 minute la foc mic din momentul in care apa a inceput sa clocoteasca, apoi se varsa apa fierbinte din vas si se pune apa rece.
Carnea...
Cum se prepara aceste Pulpe de pui pe pat de varza dulce - Reteta usoara si dietetica
Varza curățată de frunzele veștejite și eventualele impurități se toacă fideluță.
Ceapa și ardeiul se spaălă și se taie felii subțiri....
Asezati fasolea intr-un bol de 16 cm, turnati apa pentru a o acoperi si lasati peste noapte.
Curatati, spalati si feliati morcovii, dovleceii, dovleacul, telina si ceapa. Taiati frunzele de varza...
Decojiti ceapa. Tocati ceapa si usturoiul impreuna. Aprindeti aragazul la treapta medie si incingeti vasul Zepter pana indicatorul se afla in zona verde. Adaugati ceapa si usturoiul si caliti-le....
Asezati laptele si smantana intr-un vas de 2,2l. Acoperiti vasul, aprindeti aragazul la treapta medie si fierbeti (indicatorul Termocontrolului sa fie in zona verde).
Intre timp, bateti ouale cu...
Curatam maruntaiele, le spalam si le oparim. Le punem la fiert in 2.5 l apa. Legumele le curatam si le tocam marunt. Punem si orezul la fiert – separat.
Calim ceapa putin, apoi adaugam...
Se spala pieptul de pui, se indeparteaza pielea.
Pentru aceasta friptura pieptul nu se dezoseaza.
Crestam din loc in loc, iar intre crestaturi punem usturoi, condimentam putin cu sare, piper si...
Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi - Rețeta aromată și ușoară
Cum se prepara acest Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi - Rețeta aromată și ușoară Peștele se curăță de solzi și intestine, apoi se dă cu sare și se lasă cca. 10 minute la odihnă la rece....