se caleste ceapa in 2 linguri de ulei,apoi se adauga si morcovul razuit,ardeiul si pastarnacul tocat; se completeaza oala cu apa si se lasa la fiert;
cand legumele sunt aproape gata se adauga mana de orez,apoi dupa 10 minute sucul de rosii;se sareaza; bucatile de peste se adauga spre...
prepararea o stie fiecare;ca la orice ciorbita de gen.dupa ce fierbe carnita pe jumatate,se adauga legumele tocate,apoi cand is acestea sunt fierte se pun cartofii taiati cubulete si intre timp se preparataiteii din 2 oaua si faina.se face o compozitie mai moale ca sa mearga spritati direct in...
se taie rasolul,se spala bine ,se opareste si se pune la fiert in apa rece. dupa ce se spumeaza,lasam sa fiarba in continuare pana e aproape gata. apoi tocam zarzavatul si-l adaugam in oala. dupa alte 15 minute punem si cartyofii taiati cubulete impreuna cu orezul. cand cartofii si orezul au...
se pune apa la fiert,cand da in clocot se adauga legumele spalate si curatate,se adauga baza pt mancaruri,iar cand sunt aproape fierte legumele se pune orezul.
intre timp pestele se curata si se spala f bine;se va adauga in ciorbita in ultimele 10 minute de preparare; tot atunci adaugam si...
se pune pulpa la fiert,se spumeaza apoi se adauga legumele;
cand legumele au fiert se scot din supa,se pregateste compozitia pt galuste;dupa ce carnitza a fiert bine se pune compozitia de galuste cui o linguritza si se lasa la fiert;spre sfarsit se adauga putin ulei,se potriveste de sare,iar...
se spala bine afumatura,se opareste si se pune la fiert in apa rece;se spumeaza iar cand incepe sa fiarba se pregateste zarzavatul;se pune si o lingurita de delikat sau orice alt concentrat si se lasa sa fiarba bine totul,se adauga cartoful si orezul,iar dupa ce au fiert toate se pune bulion si...
se pun legumele la fiert;se scot cand sunt gata,apoi se fac galustele dintr-un ou cu ulei si grisul,
se adauga in supitza si se lasa la fiert;
cand s-au fiert suficient se adauga in supitza putin ulei,se potriveste de sare,si se adauga patrunjelul.
Bors de pangasius
se caleste ceapa in 2 linguri de ulei,apoi se adauga si morcovul razuit,ardeiul si pastarnacul tocat; se completeaza oala cu apa si se lasa la fiert; cand legumele sunt aproape gata se adauga mana de orez,apoi dupa 10 minute sucul de rosii;se sareaza; bucatile de peste se adauga spre...
Ciorbita de pui
prepararea o stie fiecare;ca la orice ciorbita de gen.dupa ce fierbe carnita pe jumatate,se adauga legumele tocate,apoi cand is acestea sunt fierte se pun cartofii taiati cubulete si intre timp se preparataiteii din 2 oaua si faina.se face o compozitie mai moale ca sa mearga spritati direct in...
ciorbita acra cu rasol
se taie rasolul,se spala bine ,se opareste si se pune la fiert in apa rece. dupa ce se spumeaza,lasam sa fiarba in continuare pana e aproape gata. apoi tocam zarzavatul si-l adaugam in oala. dupa alte 15 minute punem si cartyofii taiati cubulete impreuna cu orezul. cand cartofii si orezul au...
Ciorba de peste
se pune apa la fiert,cand da in clocot se adauga legumele spalate si curatate,se adauga baza pt mancaruri,iar cand sunt aproape fierte legumele se pune orezul. intre timp pestele se curata si se spala f bine;se va adauga in ciorbita in ultimele 10 minute de preparare; tot atunci adaugam si...
Supa de pui cu galuste
se pune pulpa la fiert,se spumeaza apoi se adauga legumele; cand legumele au fiert se scot din supa,se pregateste compozitia pt galuste;dupa ce carnitza a fiert bine se pune compozitia de galuste cui o linguritza si se lasa la fiert;spre sfarsit se adauga putin ulei,se potriveste de sare,iar...
Ciorba cu afumatura
se spala bine afumatura,se opareste si se pune la fiert in apa rece;se spumeaza iar cand incepe sa fiarba se pregateste zarzavatul;se pune si o lingurita de delikat sau orice alt concentrat si se lasa sa fiarba bine totul,se adauga cartoful si orezul,iar dupa ce au fiert toate se pune bulion si...
Supa cu galuste
se pun legumele la fiert;se scot cand sunt gata,apoi se fac galustele dintr-un ou cu ulei si grisul, se adauga in supitza si se lasa la fiert; cand s-au fiert suficient se adauga in supitza putin ulei,se potriveste de sare,si se adauga patrunjelul.