oanapl

7

Bucataras
Top-Chef

Suceava

Bucataras din 24.02.2010

RETETE871
PRIETENI305
Retete / Pizza

Pizza cu ton si blat de malai

In Pizza la 22 Noi 2020

Într-un bol, se pun drojdia, apa și zaharul. Cu degetele, se sfărâmă drojdia și se lasă deoparte 5 minute. Se adaugă maiaua peste făina amestecată cu mălaiul și sarea și se frământă un aluat. Se acoperă cu un prosop de bucătărie și se lasă într-un loc...

Pizza de casa cu dovlecei, cabanos si masline

In Pizza la 10 Mai 2020

Într-un bol, se pun drojdia, apa și zaharul. Cu degetele, se sfărâmă drojdia și se lasă deoparte 5 minute. Se adaugă maiaua peste făina amestecată cu grișul și sarea și se frământă un aluat. Se acoperă cu un prosop de bucătărie umed și se lasă într-un...

Paine cu unt si seminte

In Piine la 26 Dec 2018

Drojdia o pui într-un bol micuț cu zahărul și le amesteci până când se dizolvă complet drojdia. Într-un vas cerni făina, presari sare, adaugi drojdia dizolvată, iaurtul și începi să frămânți. Torni apa treptat și frămânți până...

Pizza de casa cu de toate

In Pizza la 5 Noi 2018

Cerni făina, într-un castron și o amesteci cu drojdia, lăsându-le apoi să se odihnească pentru 10-15 minute, apoi, faci o adâncitură în mijlocul făinii și pui oul bătut, sarea, zahărul, smântâna și laptele cald. Amesteci totul și frămânți,...

Pizza cu coronita de carnati

In Pizza la 30 Mai 2017

Pregatesti un blat pufos: freci drojdia cu zaharul pana la lichefiere, adaugi laptele caldut in care ai dizolvat sarea si o mana de faina. Omogenizezi, acoperi vasul si lasi la crescut 10 minute. Cerni faina intr-un vas incapator si faci o adancitura in mijlocul ei si pui pe rand smantana,...

Paine floare

In Piine la 29 Mar 2017

Cerni faina, pentru a o aera si dizolvi sarea in apa. Drojdia o inmoi cu zaharul in apa calduta. Cand s-a umflat destul si nu mai face bulbuci, e gata de adaugat peste faina. Adaugi maiaua si incepi sa framanti aluatul, timp de cel putin 10 minute. La final, adaugi si uleiul si framanti pana...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Tu eşti pe jumătate german şi pe jumătate român,vrei să faci totul perfect dar laşi pe mâine…

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]