naomy

1

Bucataras
incepator

tenerife

Bucataras din 26.04.2011

RETETE64
PRIETENI57
Retete / Aperitive / Garnituri

Pesmet de casa cu mirodenii

In Aperitive / Garnituri la 19 Mar 2012

Pentru inceput as dori sa va informez ca acest pesmet se poate folosi in doua doua optiuni (uscat sau proaspat). Deci daca il doriti  proaspat ,il faceti pe loc . Se pune painica uscata in robot si se mixeaza pana devine pesmet. Separat se aseaza toate mirodeniile (scrie mai sus)...

Cuiburi cu crema de branza si crenvusti de curcan

In Aperitive / Garnituri la 15 Feb 2012

Inainte de toate pregatim tava de la cuptor , pe care o tapetam cu hartie de copt .Separat pregatim foietajul pe care il intindem un pic ca sa nu fie tocmai asa de gros. Dupa cum observati in imagini am tocat pe rand toate ingredientele ,am adaugat condimentele ,crema de branza  iaurtul ,si...

Tarta de mamaliga cu bacon si oua

In Aperitive / Garnituri la 27 Oct 2011

Se pune apa cu sarea la fiert ,iar cand a dat in clocot se adauga laptele si se mai lasa putin apoi se adauga treptat faina de malai( eu am cumparat faina de malai care fierbe in 3 minute ). Cand e aproape gata se adauga untul ,se mai amesteca putin si se ia de pe foc . Intre timp separat...

Empanada de atun (placinta cu ton)

In Aperitive / Garnituri la 26 Sep 2011

In primul rand pregatim foietajul in  forma de aluminiu, il taiem in doua si cu prima parte acoperim forma si cealalta o lasam pt pus deasupra. Curatam ceapa, o taiem rondele si o punem la calit. La fel procedam si cu gogosarul care vine urmat de rosii si usturoiul taiate cubulete. Apoi...

DROBOCARTOFIN

In Aperitive / Garnituri la 26 Aug 2011

Se curata cartofii de coaja si se pun la fiert impreuna cu sare . Separat punem la robot baconul si salamul la viteza mare (sa fie ca o pasta). Dupa ce s-au fiert cartofii ii lasam la racit si apoi ai pisam cu furculita. Adaugam untul ,condimentele si faina,amestecam pana se va forma un fel de...

Pasta de brocoli cu maioneza.

In Aperitive / Garnituri la 19 Aug 2011

Se spala bine brocoli si se pune la fiert in apa impreuna cu sarea si uleiul de masline si se fierbe la foc mic ,apoi se scurge bine de apa si se piseaza cu o lingura de lemn dupa care, se  adauga usturoiul si patrunjelul taiat marunt ,se freaca bine pana se formeza o pasta...

Saleuri cu cascaval si chimen

In Aperitive / Garnituri la 2 Aug 2011

 Se amesteca  faina cu sarea si  untul la temperatura camerei ,apoi  se adauga cascavalul ras si smantana si se  framanta bine pana se formeaza un aluat gros care se intinde  pe planseta . Se taie in betisoare lungi si se ung cu galbenus si deasupra se...

Aperitive cu oua de prepelita si pateu de peste

In Aperitive / Garnituri la 27 Iul 2011

Se ung feliutele de painica cu pateu de peste si deasupra se pune o feliuta de rosie rondea. Separat prajim ouale (ochiurui )pe care le presaram cu sare si sunt gata se pun peste feliuta de rosie.

Chiftelute din orez cu ton

In Aperitive / Garnituri la 20 Iul 2011

Se spala  bine orezul in mai multe ape si apoi se pune la fiert impreuna cu untul, vegeta si un pic de sare. Se fierbe la foc mic pana scade apa si se formeaza o pasta. Cand s-a racit se adauga tonul scurs de ulei, condimentele, ouale si faina si se amesteca bine. Compozitia trebuie sa fie...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Leu

Daca ai nevoie de ajutorul unei persoane specializate, fa tot posibilul si obtine-l. Depinde numai de tine daca vei incalca sau nu anumite reguli, pentru a obtine ceea ce-ti doresti.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]