publicat la 16.03.2020
publicat la 16.03.2020
publicat la 27.08.2018
Te-ai izolat de haită. Asta, în traducere liberă, înseamnă “eşti cam lefter”. Ar fi cazul să-ţi găseşti vreo caprioară sau vreun lopătar cu casă, maşină şi ceva în cont.
Bucataras.ro
[email protected]
Fusilli cu sos de rosii, masline si capere
1. Fierbem pastele in apa cu sare si le lasam intr-o strecuratoare sa se scurga. 2. Maslinele le taiem in felii nu foarte subtiri, caperele si usturoiul le taiem marunt. 3. Punem uleiul intr-o tigaie la incins, prajim usturoiul apoi maslinele si caperele. 4. Adaugam rosiile din cutie...
Mix de paste cu mazăre si bacon
Fierbem mazarea in apa cu sare. O racim intr-un bol cu apa cu gheata. O scurgem si o lasam deoparte. Intr-o oala mai mica punem putin ulei de masline, il lasam sa se incinga dupa care punem ceapa verde si cartoful taiat felii. Amestecam si turnam peste legume,...
Farfalle cu sos alb
Fierbem pastele conform indicatiilor de pe pachet. Intre timp punem 1 lingura de ulei in tigaie si adaugam kaizerul taiat fasii. Il lasam cateva minute sa se rumeneasca si adaugam ceapa si ardeiul taiate fin. Le lasam sa se inmoaie dupa care adaugam smantana si lasam sa dea...
Fusilli cu carnati
Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet. Intre timp pregatim sosul. Curatam legumele, ceapa si ardeiul le tocam fin iar morcovul il dam pe razatoare. Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei de masline si carnatii taiati felii subtiri. Ii lasam se se prajeaza putin si...
Farfalle cu carne tocata si sos de rosii
Punem pastele la fiert in apa cu sare. Intre timp curatam, spalam si tocam legumele, dupa care le punem la calit intr-o tigaie incapatoare. Le lasam 3-4 minute dupa care adaugam carnea tocata si le calim bine pe toate. Adaugam sucul de rosii si lasam sa fiarba bine. Potrivim de...