mihaelar63

9

Bucataras
Suprem

Campia Turzii

Bucataras din 11.12.2009

RETETE1926
PRIETENI412
Retete / Dulciuri

Gomboti cu silvoita [ magiun de prune ]

In Dulciuri la 14 Ian 2011

Cartofi se fierb in coaja , se zdrobesc cat sunt calzi si se amesteca cu faina , ulei,  zahar si un praf de sare .  Aluatul este lasat  20 min   la rece  [ se poate lucra mai bine ]  Se formeaza in palma niste mici placintele peste  care se...

Sirop din must de struguri

In Sirop / Compot la 20 Oct 2010

mustul se pune la fiert la foc mic timp de o ora , se spumeaza de cate ori e nevoie . se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste . se pune fierbinte in sticle bine spalate cu filet + o aspirina la fiecare sticla . sticlele se pun sa se ,, odihneasca ''  la...

Waflles portugheze

In Dulciuri la 15 Oct 2010

ouale se amesteca intregi cu drojdia , untul moale  , zaharul vanilat ,sarea, apoi se pune alternativ amestecand faina ,si laptele .La sfarsit se adauga nuca de cocos si praful de copt . se coace in aparatulde waflles , punanduse cate-un polonic de compozitie  in forma ....

Tiramisu reţeta cu frisca

In Prajituri la 5 Oct 2010

Tiramisu reţeta cu frisca frisca se amesteca usor cu zaharul vaniliat , mascarpone si crema fagaras[ am preparat 2 tavi si nu am avut suficient mascarpone ,dar e ok si cu plus de crema fagaras]. se prepara un sos din ness , capucino , apa fierbinte , zahar , esenta rom si...

Clatite mov

In Dulciuri la 9 Iul 2010

1. ouale se amesteca intr-un bol [ cu ajutorul telului ] cu un praf de sare , scortisoara , ulei , coaja de lamiie si putin lapte , apoi alternativ se pune faina alba , lapte si apa minerala , pana ajunge de consistenta smantanii . 2. se prajesc clatitele intr-o tigaie teflonata, in care doar...

Tort cu mere si crema de zahar ars

In Torturi la 5 Iul 2010

intr-o tava teflonata topim o cana de zahar pana incepe sa se caramelizeze , am pus si 2 linguri de apa . merele se scobesc si se umplu cu dulceata + miez de nuca +esenta de rom si se aseaza in tava in care zaharul ars s-a racit deja , se presara cu scortisoara si se dau 20 min la cuptor...

Salata de fructe

In Dulciuri la 27 Iun 2010

fructele se curata si se taie felii sau cuburi . se amesteca cu perele taiate si ananasul din compot + licorile bahice . se adauga bobitele rosii de rodie  si scortisoara . se drege dupa gust cu  zeama de lamaie .

Reteta de preparare a papanasilor cu stafide

In Dulciuri la 9 Feb 2010

Reteta de preparare a papanasilor 1. pesmetul se prajeste cu uleiul intr-o tigaie pana devine auriu . se amesteca tot timpul cu o paleta , sa nu se prinda .se ia de pe foc si se amesteca cu zahar.  2. branza de vaci se amesteca cu ouale , sarea , zharul vaniliat , stafidele , cojile de...

Coco -chek

In Dulciuri la 29 Ian 2010

se amesteca cu telul , zharul, uleiul . ouale si iaurtul. se adauga usor amestecand incontinuu faina , , fulgii de cocos zaharul vaniliat si praful de copt stins cu otet. se toarna jumatate de coca in alt vas si se amesteca cu cacao .  compozitia se pune intr-o forma de chec...

Waffe cu miere si iaurt

In Dulciuri la 25 Ian 2010

se amesteca intr-un vas faina alba , faina integrala , praful de copt ,bicarbonatul  , sarea si scortisoara . separat in alt vas se amesteca laptele , iaurtul,uleiul , mierea si ouale. se amesteca usor cele doua compozitii . cu ajutorul unui polonic se pune compozitia in...

Prajitura cu iaurt si branza de vaca

In Prajituri la 19 Ian 2010

se spala ouale se sparg intregi  si se pun intr-un bol mare . ouale se amesteca cu ajutorul unui tel si se adauga la ele uleiul , iaurtul si zaharul . la sfarsit se pune faina in ploaie , pe rand sa nu se faca cocoloase si praful de copt stins cu putina zeama de lamaie . aluatul...

Platou dulce cu fructe

In Dulciuri la 12 Ian 2010

fructele se curata si se feliaza panettonele se feliaza se aranjaza cat mai tentant impreuna cu cioco pe un platou mareee...

dulceata visine+zmeura+strugurasi

In Dulceata / Gem la 11 Ian 2010

fructele se spala,visinile se curata de samburi se amesteca usor ,pt. a nu se zdrobi cu jumatate din cantitatea de zahar se lasa la macerat pana a doua zi daca lasa prea mult suc , scoateti surplusul si-l transformati in sirop se fierbe maxim 1 ora ,adaugand restul de zahar se...

Afisate 61 - 73 din 73 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

A gresi este omeneste…totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]