publicat la 09.01.2024
publicat la 09.01.2024
publicat la 12.09.2022
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Platou dulce cu fructe
fructele se curata si se feliaza panettonele se feliaza se aranjaza cat mai tentant impreuna cu cioco pe un platou mareee...
Platou cu aperitiv rece
sunca de praga se ruleaza cu pasta de hrean mozzarella natur bilute se inteapa in scobitori , alternata cu boabe de struguri infipte intr-o chifla restul ingredientelor se feliaza si se aranjaza dupa inspiratie ,ornandu-se cu foi de salata verde , maslne si ardei
Supa de rosii cu galuste de gris
ceapa, morcovul, patrunjelulsi cartoful se curata , se taie cubulete si se calesc in ulei osul se opareste in apa fierbinte , apa aceasta se arunca . se adauga osul peste legume se complecteaza cu apa si se lasa la fiert cam 40 min ouale se bat spuma cu putina sare , se presara gris si...
dulceata visine+zmeura+strugurasi
fructele se spala,visinile se curata de samburi se amesteca usor ,pt. a nu se zdrobi cu jumatate din cantitatea de zahar se lasa la macerat pana a doua zi daca lasa prea mult suc , scoateti surplusul si-l transformati in sirop se fierbe maxim 1 ora ,adaugand restul de zahar se...
somon fumee cu ananas
ananasul se curata se taie intai in sfert apoi in feliute de 1 cm. grosime somonul se feliaza si se aseaza peste feliile de ananas se aplica la fiecare un ,,mot '' de smantana se orneaza cu codite de ceapa verde si piper
legume umplute si inabusite
vanata, dovlecelul, gogosarul si ceapa se curata.vanata si dovlecelul se taie in bucati cam de 5 cm si se scobesc. ceapa taiata marunt se prajeste in jumatate din ulei , se adauga carnea , orez ,sare , piper , boia , cimbru , ou si faina. se umplu legumele cu compozitia de carne si se...