mihaelar63

9

Bucataras
Suprem

Campia Turzii

Bucataras din 11.12.2009

RETETE1926
PRIETENI381
Retete

Platou dulce cu fructe

In Dulciuri la 12 Ian 2010

fructele se curata si se feliaza panettonele se feliaza se aranjaza cat mai tentant impreuna cu cioco pe un platou mareee...

Platou cu aperitiv rece

In Aperitive / Garnituri la 12 Ian 2010

sunca de praga se ruleaza cu  pasta de hrean mozzarella natur bilute se inteapa in scobitori , alternata cu boabe de struguri infipte intr-o chifla restul ingredientelor se feliaza si se aranjaza dupa inspiratie ,ornandu-se cu foi de salata verde , maslne si ardei

Supa de rosii cu galuste de gris

In Supe/Ciorbe la 12 Ian 2010

ceapa, morcovul, patrunjelulsi cartoful se curata , se taie cubulete si se calesc in ulei osul se opareste in apa fierbinte , apa aceasta se arunca . se adauga osul peste legume se complecteaza cu apa si se lasa la fiert cam 40 min ouale se bat spuma cu putina sare , se presara gris si...

dulceata visine+zmeura+strugurasi

In Dulceata / Gem la 11 Ian 2010

fructele se spala,visinile se curata de samburi se amesteca usor ,pt. a nu se zdrobi cu jumatate din cantitatea de zahar se lasa la macerat pana a doua zi daca lasa prea mult suc , scoateti surplusul si-l transformati in sirop se fierbe maxim 1 ora ,adaugand restul de zahar se...

somon fumee cu ananas

In Aperitive / Garnituri la 11 Ian 2010

ananasul se curata se taie intai in sfert apoi in feliute de 1 cm. grosime somonul se feliaza si se aseaza peste feliile de ananas se aplica la fiecare un  ,,mot '' de smantana se orneaza cu codite de ceapa verde si piper

legume umplute si inabusite

In Mancaruri cu carne la 6 Ian 2010

vanata, dovlecelul, gogosarul si ceapa se curata.vanata si dovlecelul se taie in bucati cam de 5 cm si se scobesc. ceapa taiata marunt se prajeste in jumatate din ulei , se adauga carnea ,  orez ,sare , piper , boia , cimbru , ou si faina. se umplu legumele cu compozitia de carne si se...

Afisate 1921 - 1926 din 1926 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac, mure si ciocolata

de oanapl 7

ieri la 21:53

Peste rosu (biban rosu) prajit - Simplu si foarte gustos

de Caty 3

ieri la 17:39

Dorada la cuptor - Reteta usoara si gustoasa

de Caty 3

ieri la 16:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]