publicat la 15.12.2018
publicat la 15.12.2018
publicat la 17.02.2014
Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.
Bucataras.ro
[email protected]
Taitei de casa
Se bat ouale si se amesteca cu faina, uleiul si sarea pana ce se formeaza un aluat omogen. Se intind foile si se taie in fasii de cca 5 cm latime, dupa care se pun una peste alta presarind faina si se taie feliute subtiri. Se aseaza pe un ziar peste care se preseaza faina pentru a se...
Farfalle cu ton si maioneza de casa
Se pun pastele la fiert conform timpului indicat cu putin ulei, sare si un strop de ulei de peste din conserva. Adaugam uleiul de peste pentru a da pastelor un plus de gust. Separat preparam maioneza amestecand cele doua galbenusuri cu un praf de sare si turnand din cand in cand cate putin...
Paste Carbonara
Se fierb pastele conform timpului indicat ( 8 min) cu putin ulei ca sa nu se lipeasca si sare. Separat, intr-o tigaie se caleste usturoiul cu o lingurita de ulei, dupa care se adauga muschiul tiganesc taiat cubulete, iar cand acesta a devenit lucios la culoare se adauga pastele. Intr-un bol am...