publicat la 28.02.2012
publicat la 28.02.2012
publicat la 28.02.2012
Ceva cu nişte bani, o vizită neaşteptată şi o bucurie mai spre seară. Scuze, astăzi ni s-a îmbolnăvit specialistul in horoscop. Chiar n-ai recunoscut din prima stilul lui Nety?
Bucataras.ro
[email protected]
Fasole cu tarhon
Curatam si spalam bine legumele, ceapa o tocam marunt iar morcovul il dam pe razatoarea mica. Punem la calit pe foc mic ceapa pana devine sticloasa apoi adaugam morcovul si le lasam impreuna 3-4 minute, amestecand din cand in cand. Intre timp turnam fasolea intr-o strecuratoare si o lasam...
Mancarica de pastai
Se curata pastaile si se spala bine in apa rece. Se curata ceapa si morcovul apoi ceapa se toaca marunt iar morcovul se da prin razatoarea mica. Se caleste ceapa bine in putin ulei, se adauga si morcovul ras, pastaile, pasta de tomate si se completeaza cu apa cat sa le acopere. Se lasa sa...
Cartof dulce la cuptor
Am curatat cartoful, care era destul de mare, l-am spalat, apoi l-am taiat feliute. Am pus feliutele de cartof in tava unsa cu ulei, am condimentat si am bagat la cuptor pana ce au fost gata. Enjoy!
Platou cu pilaf si legume
Calim ceapa in putin ulei iar dupa ce devine sticloasa adaugam orezul spalat bine si apa(de 3 ori cantitatea orezului). Lasam sa fiarba la foc mediu pana este gata. Condimentam si luam vasul de pe foc. Dupa ce e gata pilaful, il asezam pe un platou apoi deasupra asezam morcov ras, broccolli...
Ghiveci de legume
-Calim ceapa tocata marunt, apoi adaugam toate legumele taiate cubulete si felii. -Acoperim cu apa fierbinte, condimentam si dam la cuptor la foc mic. -Cand e aproape gata, adaugam bulionul si mai lasam putin. -Dupa ce e gata ghiveciul, condimentam cu patrunjel verde tocat marunt.
Tocanita de ardei si ciuperci
-Ceapa tocata marunt se caleste in putin ulei. -Se pun ciupercile,apoi se adauga 1/2 cana supa de legume si se lasa la fiert 20 de minute. -Dupa cele 20min se adauga ardeii taiati felii si se lasa la fiert 10 minute. -Se pun rosiile taiate marunt si bulionul. -Lasam la fiert pana scade...
Orez cu legume
Cred ca deja stiti cum se prepara :) Se spala bine orezul si se pune la fiert cu apa.Cand incepe sa isi mareasca volumul se adauga legumele,se condimenteaza si se lasa la foc marisor sa fiarba. Cand este gata se ia de pe foc si se adauga cascavalul ras. Foarte bunsi foarte simplu!