publicat la 02.03.2014
publicat la 02.03.2014
publicat la 02.01.2014
Romica Jurca a zis de dimineață ceva despre tine. Cică azi ești în ceață. După amiază sunt posibile averse temporare pe strada ta. Noroc că spre seară răsare soarele.
Bucataras.ro
[email protected]
Cozonac de post cu nuca si stafide
Intr-un lighean de plastic (eu am pus in ce am avut dar de preferat e cel de plastic) se cerne faina. In laptele caldut se desface drojdia si se pune peste faina la fel si zaharul si mirodeniile. Margarina se pune pe foc mic la topit intr-un ibric. Se omogenizeaza coca...
Urechiuse cu miere si nuca
Se desface aluatul pe masa de lucru si ramane la grosimea initiala .Pe aluat se pune mierea si se intinde cu pensula de bucatarie apoi se presara nuca si se ruleaza aluatul din ambele parti si se unesc la mijloc.Cu un cutit de bucatarie ascutit bine se vor taia bucati de cate 2 cm si le...
Sarlota cu mere
Merele se curata de coaja si de mijlocul cu seminte apoi se taie in cuburi.Se pun intr-o cratita cu putina apa si se lasa la foc pana se inmoaie si se pot face piure .Cand apa s-a evaporat se adauga zaharul si il lasam sa fiarba cateva clocote. Se ia cratita de pe foc si se pune la racit intr-o...
Clatite cu nuca, asezonate cu sos de migdale
Din:faina ,oua,lapte,sare se pregateste compozitia de clatite si apoi se coc in tigaie pe rand . Intre timp se amesteca nuca, mierea si laptele dar si esenta de migdale intr-un castronas.Intr-o cratita de inox se pune faina de amidon impreuna cu laptele si zaharul dupa care se pune pe aragaz...