Pestele se curata se taie felii sau dupa dorinta fiecaruia, se poate lasa si intreg si se indulceste cu care se stropeste cu zeama de la lamie si se lasa jumate de ora la frigider pentru a se marina putin. Intre timp zrobim rosiile la mixerul vertical sa iasa o pasta amestecam cu...
Carasul se curata se spala si se condimenteaza. Se lasa sa stea la frigider 30 minute. Se unge o tava cu ulei se pune pestele si se da la cuptor 30 minute.
Separat se face sosul amestecand uleiul, apa minerala, zeama de la lamaie si patrunjel.
Cand este gata pestele se toarna sosul peste...
O reteta foarte simplu de facut in max. 7 min.
Se incinge untul cu un pic de ulei in tigaie. Somonul se pune in sos de soia timp de 30 min. dupa care se scoate si ce condimenteaza cu piper, si rozmarin verde ,foarte putin. Se prajeste pe ambele parti timp de 3 min. se stropeste cu zeama...
Legumele se curata de coaja. Morcovii si dovleceii se taie pai . Se unge o tava yena cu ulei se pun legumele si se condimenteaza. Separat se condimenteaza somonul cu boabe de coriandru putin sfarmate, sare, piper si zeama de la lamaie. Se pune pestele peste legume, se acopera cu o folie de...
Pestele se curata si se spala apoi se indulceste cu sare. Cartofi curatati se raie rondele felii subtiri la fel si morcovul, ceapa solzi se taie.
Intr-o tava unsa cu ulei se pune ceapa apoi cartofii, morcovul si deasupra pestele.
Se pune in fiecare peste cate un catel de usturoi, restul se...
Se aseaza fileul de somon in tava se stropeste cu zeama de lamaie. Alunele se zrobesc se presoara peste somon, se condimenteaza cu seminte de coriandru, frunze de busuioc tocate(3 fr), sare si piper. Se da la cuptor 25 min.
Sos pesto: se zdrobesc la blender toate ingredientele pana cand...
Se pregateste somonul(in cazul in care e cumparat intreg se portiozeaza se scoate pielea), dupa care se stropeste cu zeama de la jumatate de lamaie.
Pentru crusta se amesteca pesmetul cu sarea, piper, praf de usturoi si curry(puneti mai mult sau mai putin in functie de cat de picant il doriti)...
Se pun intr-o tava feliile de lamaie, se aseaza deasupra fileul de somon, se toaca busuiocul cu rozmarinul, usturoi(2-3 catei) si se pune peste peste se condimenteza cu sare,piper si condiment picant dupa care se pune si untul taiat bucati, se stropeste cu ulei de masline.Se da la cuptor 20...
Se aseza pestele in tava uns cu ulei se face un amestec din sucul de rosii, usturoi pisat cimbru, sare si piper se toarna totul peste crap se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor 25-30 min. In functie de grosimea pestelui.
Se face un amestec din pesmet, susan, chili , boia, sare, piper(cantitati in functie de cat de picant sau condimentat vreti sa fie pestele). si ulei de masline. Se trece fiecare bucata de somon prin acest amestec se aseaza in tava se pune restul de amestec ramas peste fiecare bucata busuiocul si...
Mod de preparare
Somonul se aseaza pe o farfurie si se stropeste cu zeama de la jumate de lamaie. Legumele se taie pai.
Se incinge o tigaie se pune o lingurita de unt si un strop de ulei apoi se adauga legumele si se soateaza atat cat sa le imoaie. Se condimenteaza si se ia de pefoc. Se...
Scrumbia se curata se spala apoi se indulceste cu sare. Se impacheteaza intr-o folie de aluminiu (fiecare bucata) si se face pe gratar 15 -20 min pe o parte si 15 min pe cealalta.
Cartofii se taie felii se pun intr-o tigaie cu un pic de apa si delikat si se fac la foc min. Cand sunt gata se...
Pangasius se condimeteaza cu coriandu, rozmarin, sare si piper si se da la rece 30 min. se incinge intr-o tigaie ulei de masline. Se da fileul prin pesmet apoi se prajeste pe fiecare parte 5 min. Pentru sos se pune untul la topit apoi se adauga zeama de la o lamaie, patrunjelul tocat si 25 gr apa...
Se taie fileul de peste si se condimenteaza. Cartofii se curata se taie bucati mai mari si se pun la fiert .Se pune pestele pe gratar pana se face pe ambele parti. Se face sosul de smantana: se pune o lingurita de unt in tigaie apoi faina si apa se amesteca bine sa se lege se adauga smantana si...
Se curata pestele si se indulceste cu sare. Se lasa 1 h la frigider . Se taie legumele: ceapa solzi, rosiile pe jumate apoi felii la fel si ardeiul si lamaia iar morcovul rondele. Se pune intr-o tava ulei apoi ceapa, rosiile, morcovul, ardeiul se aseaza pestele se umple si el cu legume...
Fileul de pangasius se condimenteaza; ouale le frecam cu un pic de sare si piper (optional si delicat) apoi adaugam 3 linguri cu varf de faina si laptele. Intr-o tigaie adaugam ulei suficient sa se prajeasca fileul si lasam sa se incinga. Trecem prin faina fileul apoi prin compozitia de ou...
Ciupercile se pun in apa 30 de min, apoi se curata si se taie felii, iar ceapa se toaca marunt. Intr-o tigaie se pune ulei la incins si se pun ciupercile , se acopera cu un capac. Cand au lasat apa se pune ceapa si la fel se lasa sa fiarba cu capac pana scad, condimentam.Dupa aceea punem 1...
macroul se spala si se taie in 2 apoi se incrusteaza se condimenteza se unge cu usturoi pisat, se lasa 20 min .Se incinge gratarul se unge cu un pic de ulei si se pun la cop.
Separat se face garnitura din cartofi care au fost curatati si pusi la fier cu delicat si unt. iar cand sunt gata se...
1. Fileul de pangasus se strupeste cu lamaie se presoara sare si piper apou se aseaza o frunza de salata, felii de ciperci si cascavalul dat prin razatoarea mare. Se ruleaza si se prinde cu o scobitoare.
2. pe alt file se stropeste cu zeama de la lamaie , sare si pier, se aseaza frunza se...
Crap la cuptor cu sos de rosii
Pestele se curata se taie felii sau dupa dorinta fiecaruia, se poate lasa si intreg si se indulceste cu care se stropeste cu zeama de la lamie si se lasa jumate de ora la frigider pentru a se marina putin. Intre timp zrobim rosiile la mixerul vertical sa iasa o pasta amestecam cu...
Caras a la grec
Carasul se curata se spala si se condimenteaza. Se lasa sa stea la frigider 30 minute. Se unge o tava cu ulei se pune pestele si se da la cuptor 30 minute. Separat se face sosul amestecand uleiul, apa minerala, zeama de la lamaie si patrunjel. Cand este gata pestele se toarna sosul peste...
Somon la tigaie
O reteta foarte simplu de facut in max. 7 min. Se incinge untul cu un pic de ulei in tigaie. Somonul se pune in sos de soia timp de 30 min. dupa care se scoate si ce condimenteaza cu piper, si rozmarin verde ,foarte putin. Se prajeste pe ambele parti timp de 3 min. se stropeste cu zeama...
Somon la cuptor pe pat de legume
Legumele se curata de coaja. Morcovii si dovleceii se taie pai . Se unge o tava yena cu ulei se pun legumele si se condimenteaza. Separat se condimenteaza somonul cu boabe de coriandru putin sfarmate, sare, piper si zeama de la lamaie. Se pune pestele peste legume, se acopera cu o folie de...
Platica la cuptor
Pestele se curata si se spala apoi se indulceste cu sare. Cartofi curatati se raie rondele felii subtiri la fel si morcovul, ceapa solzi se taie. Intr-o tava unsa cu ulei se pune ceapa apoi cartofii, morcovul si deasupra pestele. Se pune in fiecare peste cate un catel de usturoi, restul se...
Somon cu alune si orez prajit
Se aseaza fileul de somon in tava se stropeste cu zeama de lamaie. Alunele se zrobesc se presoara peste somon, se condimenteaza cu seminte de coriandru, frunze de busuioc tocate(3 fr), sare si piper. Se da la cuptor 25 min. Sos pesto: se zdrobesc la blender toate ingredientele pana cand...
Somon in crusta aromata
Se pregateste somonul(in cazul in care e cumparat intreg se portiozeaza se scoate pielea), dupa care se stropeste cu zeama de la jumatate de lamaie. Pentru crusta se amesteca pesmetul cu sarea, piper, praf de usturoi si curry(puneti mai mult sau mai putin in functie de cat de picant il doriti)...
somon cu ierburi aromate
Se pun intr-o tava feliile de lamaie, se aseaza deasupra fileul de somon, se toaca busuiocul cu rozmarinul, usturoi(2-3 catei) si se pune peste peste se condimenteza cu sare,piper si condiment picant dupa care se pune si untul taiat bucati, se stropeste cu ulei de masline.Se da la cuptor 20...
crap la cuptor cu sos de rosii
Se aseza pestele in tava uns cu ulei se face un amestec din sucul de rosii, usturoi pisat cimbru, sare si piper se toarna totul peste crap se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor 25-30 min. In functie de grosimea pestelui.
Somon in crusta crocanta cu susan
Se face un amestec din pesmet, susan, chili , boia, sare, piper(cantitati in functie de cat de picant sau condimentat vreti sa fie pestele). si ulei de masline. Se trece fiecare bucata de somon prin acest amestec se aseaza in tava se pune restul de amestec ramas peste fiecare bucata busuiocul si...
Somon pe pat de legume
Mod de preparare Somonul se aseaza pe o farfurie si se stropeste cu zeama de la jumate de lamaie. Legumele se taie pai. Se incinge o tigaie se pune o lingurita de unt si un strop de ulei apoi se adauga legumele si se soateaza atat cat sa le imoaie. Se condimenteaza si se ia de pefoc. Se...
Scrumbie la gratar cu cartofi si sos verde
Scrumbia se curata se spala apoi se indulceste cu sare. Se impacheteaza intr-o folie de aluminiu (fiecare bucata) si se face pe gratar 15 -20 min pe o parte si 15 min pe cealalta. Cartofii se taie felii se pun intr-o tigaie cu un pic de apa si delikat si se fac la foc min. Cand sunt gata se...
Pangasius cu sos de lamiie
Pangasius se condimeteaza cu coriandu, rozmarin, sare si piper si se da la rece 30 min. se incinge intr-o tigaie ulei de masline. Se da fileul prin pesmet apoi se prajeste pe fiecare parte 5 min. Pentru sos se pune untul la topit apoi se adauga zeama de la o lamaie, patrunjelul tocat si 25 gr apa...
File de pangasius la gratar cu garnitura de cartofi si sos de smantana
Se taie fileul de peste si se condimenteaza. Cartofii se curata se taie bucati mai mari si se pun la fiert .Se pune pestele pe gratar pana se face pe ambele parti. Se face sosul de smantana: se pune o lingurita de unt in tigaie apoi faina si apa se amesteca bine sa se lege se adauga smantana si...
Crap cu legume
Se curata pestele si se indulceste cu sare. Se lasa 1 h la frigider . Se taie legumele: ceapa solzi, rosiile pe jumate apoi felii la fel si ardeiul si lamaia iar morcovul rondele. Se pune intr-o tava ulei apoi ceapa, rosiile, morcovul, ardeiul se aseaza pestele se umple si el cu legume...
File de pangasius pane cu sos remoulade
Fileul de pangasius se condimenteaza; ouale le frecam cu un pic de sare si piper (optional si delicat) apoi adaugam 3 linguri cu varf de faina si laptele. Intr-o tigaie adaugam ulei suficient sa se prajeasca fileul si lasam sa se incinga. Trecem prin faina fileul apoi prin compozitia de ou...
File de pangasius cu ciuperci
Ciupercile se pun in apa 30 de min, apoi se curata si se taie felii, iar ceapa se toaca marunt. Intr-o tigaie se pune ulei la incins si se pun ciupercile , se acopera cu un capac. Cand au lasat apa se pune ceapa si la fel se lasa sa fiarba cu capac pana scad, condimentam.Dupa aceea punem 1...
Macrou cu cartofi noi
macroul se spala si se taie in 2 apoi se incrusteaza se condimenteza se unge cu usturoi pisat, se lasa 20 min .Se incinge gratarul se unge cu un pic de ulei si se pun la cop. Separat se face garnitura din cartofi care au fost curatati si pusi la fier cu delicat si unt. iar cand sunt gata se...
Rulou de pangasius
1. Fileul de pangasus se strupeste cu lamaie se presoara sare si piper apou se aseaza o frunza de salata, felii de ciperci si cascavalul dat prin razatoarea mare. Se ruleaza si se prinde cu o scobitoare. 2. pe alt file se stropeste cu zeama de la lamaie , sare si pier, se aseaza frunza se...