publicat la 14.04.2019
publicat la 07.12.2018
publicat la 07.12.2018
Daca ai nevoie de ajutorul unei persoane specializate, fa tot posibilul si obtine-l. Depinde numai de tine daca vei incalca sau nu anumite reguli, pentru a obtine ceea ce-ti doresti.
Bucataras.ro
[email protected]
Sufleu de mazare
Orezul se fierbe cu sare. Mazarea fiarta se pune la scurs. Intr-o oala se amesteca 70gr unt cu faina si se toarna treptat laptele cald amestecând . Se lasa sosul alb sa fiarba pana cand se ingroasa, amestecand mereu, ca sa nu se lipeasca de baza vasului. Se ia vasul de pe...
Chiftone de dovlecei cu cascaval in cuptor
Dovleceii se fierb cu sare, cand sunt fierti se zdrobesc. Se amesteca cu 2 oua, faina. Intr-o tava cu foaie de copt se pune uleiul, se presara pesmet. Deasupra pesmetului se aseaza jumatate din compozitia de dovleac intins pe toata tava. Se adauga un strat de cascaval. Deasupra cascavalului se...
Ardei umpluti cu cartofi
Cartofii se pun la fiert cu sare,cand sunt fierti se zdrobesc. Ceapa taiata marunt se caleste un pic apoi se adauga pasta tomate,sare, piper,se mai lasa la foc cateva minute. Compozitia de mai sus se amesteca bine cu cartofii.Se umplu ardeii spalati si curatati de...
Cartofi cu usturoi si spanac
-cartofii se fierb in apa cu sare .Cand sunt fierti se taie felii -intr-o tava se intinde pe toata suprafata pesmetul amestecat cu ulei ,patrunjel si 2 linguri de usturoi -se adauga un strat de spanac fiert si stors de zeama -deasupra spanacului se adauga 2 linguri de...
Ciuperci cu smantana
Se taie ceapa si se caleste intr-o tigaie cu putin ulei. Aveti grija sa nu se arda Se curata ciupercile, eu pun si coditele, le taiem marunt si le punem peste ceapa calita amestecand din cand in cand. Adaugam sare si piper lasandu-se pana se coace. Daca scade zeama si nu sunt...
Anghinare umplute
Curatam anghinarea. Taiem cozile, care sunt lungi. Luam din frunzele fibroase, pana raman doar cateva,cele moi. Tulpinele se curata si se taie mărunt. Se taie marunt usturoiul si patrunjelul ,se amesteca adaugand sare dupa gust. Apoi se umplu anghinarele. Deasupra se pune...