-Licurici-

5

Bucataras
senzational

Ramnicu Valcea

Bucataras din 02.06.2015

RETETE331
PRIETENI371
Retete / Retete Delikat

Coaste picante cu cartofi

In Retete Delikat la 8 Aug 2018

Condimentele (chilli, piper boabe, condimente pentru porc si sare) se zdrobesc impreuna, apoi se amesteca cu uleiul de masline. Coastele se spala, apoi se ung cu amestecul de condimente si se pun intr-un vas termorezistent. Sosul barbeque se amesteca cu apa, apoi se pune peste coaste....

Aripioare lipicioase cu cartofi

In Retete Delikat la 15 Iul 2018

Intr-un castron, se amesteca mierea cu sosul teriyaki, sare si chilli. Aripile de pui se spala, se curata, se sterg cu prosoape de hartie sau se lasa la scurs, apoi se pun peste compozitia cu miere. Se amesteca bine si se lasa la frigider, acoperite, pentru cel putin 1 ora sau peste noapte....

Foccacia cu rozmarin si parmezan

In Retete Delikat la 25 Iun 2018

Se cerne faina si se amesteca cu sare. Drojdia se amesteca cu laptele caldut, un varf de lingura cu zahar si o lingura de faina, apoi se lasa sa se umfle. Se amesteca faina cu drojdia, 2 linguri ulei de masline si restul de lapte, apoi se framanta. Cand e gata aluatul, se pune intr-un...

Chec aperitiv cu pui si bacon

In Retete Delikat la 15 Iun 2018

Bacon-ul se prajeste, intr-o tigaie fara ulei, iar pieptul de pui se toaca la masina. Ouale se amesteca cu condimentele pentru pui si amestecul de ierburi si marar. Compozitia de oua se amesteca cu carnea de pui, baconul, branza cheddar, ardeiul taiat rondele si patrunjelul. Intr-o tava...

Gulas cu galuste si cartofi

In Retete Delikat la 9 Iun 2018

1.        Carnea se taie fasii, se da prin faina si amestec de ierburi si boia, apoi se prajeste in putin ulei, adaugandu-se apa, din cand in cand, sa nu se prinda. 2.        Ceapa si morcovul se taie cubulete mici, iar...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 07.02.2023

Reteta de covrigi polonezi

Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Este pentru prima oară când oul tău fiert are gheruţe şi un început de cioc. Intrepretezi asta ca pe un semn bun. Noi nu.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]