lia maria

1

Bucataras
incepator

Timisoara

Bucataras din 20.02.2010

RETETE333
PRIETENI204
Retete / Fructe de mare

Scoici cu legume

In Fructe de mare la 22 Iul 2011

 Lasam scoicile la decongelat, apoi le spalam bine sub cateva jeturi de apa rece si le punem intr-o strecuratoare, pana pregatim restul ingredientelor. Taiem prazul fideluta, iar ardeii in bastonase. Rosia o curatam de coaja si o taiem cubulete. Usturoiul il tocam marunt. Punem tigaia...

Scoici cu fidea de orez

In Fructe de mare la 5 Apr 2011

 Fierbem fideaua conform instructiunilor de pe ambalaj si o scurgem de apa intr-o sita. Punem o lingura de ulei la incins, apoi calim fideaua prêt de 2-3’ amestecand-o usor. O acoperim si o pastram calda. Lasam scoicile la decongelat, apoi le spalam cu apa rece si le lasam...

Sushi cu surimi

In Fructe de mare la 11 Mar 2011

Scoatem surimi din congelator si le lasam pe o farfurie, la temperatura camerei pentru dezghetat. Pentru 1 foaie nori este nevoie de 2 si1/2 bucati surimi. Spalam 100g orez in apa rece, apoi il punem intr-o cratita impreuna cu 300 ml apa. Când clocoteste, il acoperim cu un capac,...

Creveti pane cu mazare pe pat de mamaliguta

In Fructe de mare la 11 Ian 2011

Crevetii ii prajim in ulei de palmier, la 180˚ timp de 3’ dupa care ii scosatem pe prosop absorbant. Luam  farfuria, rasturnam mamaliguta din forma, punem peste ea cate 2 linguri de mazare, asezam 4 bucati de creveti , taiem feliute de lamiesi le asezam peste crevete. Pentru...

Scoici cu ciuperci

In Fructe de mare la 18 Noi 2010

Pentru orez, punem intr-o oala apa, cubul de legume, sare si curcuma si le lasam sa fiarba. Cand apa da in clocot, adaugam orezul, dam flacara pe mediu si lasam sa fiarba sub capac, 15’ dupa care oprim focul, orezul este gata. Intre timp, taiem fideluta prazul, ardeiul gras si cel iute,...

Surimi cu garnitura de orez

In Fructe de mare la 1 Sep 2010

Punem bastonasele de surimi in apa clocotita cu putina sare, pentru 2-3 minute, apoi le scoatem intr-un bol si stoarcem zeama de la ½ lamaie peste ele. Batem oul cu apa, faina si condimentele, omogenizam bine, rezulta un aluat de consistenta unei smantani mai groase, dar care curge....

Afisate 1 - 6 din 6 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Taur

Ţi-am citit astăzi în CD-ul de la retrovizoare că o să te oprească poliţia pentru depăşirea vitezei. Ai mai luat vreo trei amenzi săptămâna asta, de la acelaşi echipaj. Dacă te întreabă ce-ai de gând cu atîtea procese verbale, zi şi tu că le păstrezi pentru tombolă.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]