laylalala

1

Bucataras
incepator

Satu Mare

Bucataras din 15.02.2010

RETETE505
PRIETENI21
Retete

Waffles cu iaurt

In Mancare copii la 20 Aug 2010

Intr-un vas se cern impreuna faina, praful de copt si bicarbonatul de sodiu.Albusul se bate spuma cu un parf de sare.Intr-un alt vas se amesteca galbenusul cu iaurtul,laptele, esenta de vanilie, zaharul pudra si untul topit .Se incorporeaza ingredientele uscate apoi se inglobeaza albusul batut....

Farfalle cu creveti si midii

In Farfalle la 19 Aug 2010

Topeste untul intr-o tigaie.Adauga midiile si caleste-le 3 minute.Adauga apoi crevetii si caleste-i 1 minut.Adauga usturoiul si caleste-l 1 minut.Toarna peste toate 200 ml Limoncello si lasa sa fiarba 8-10 minute pana cand lichidul s-a evaporat la jumatate.Rupe frunzele de pe crenguta de rozmarin...

Mini Cupcakes

In Prajituri la 19 Aug 2010

Pentru cupcakes incalzeste cuptorul la 180°C.Intr-un vas amesteca faina cu praful de copt si sarea.Intr-un alt vas bate untul cu zaharul si semintele de vanilie.Adauga ouale pe rand, amestecand dupa fiecare adaugare.Incorporeaza lichiorul de cocos apoi Limoncello.Inglobeaza apoi...

Supa-crema de cartofi

In Supe la 19 Aug 2010

Intr-o cratita pune la fiert zeama de supa de legume impreuna cu busuioc, salvie si rozmarin.Lasa sa dea intr-un clocot apoi opreste focul si lasa la infuzat 15 minute.Pune cratita din nou pe foc si lasa lichodul sa fiarba apoi adauga cartofii.Dupa ce cartofii au fiert ia supa de pe foc si...

La Tour Eiffel Cake

In Torturi la 7 Aug 2010

Pentru blaturi incinge cuptorul la 180° Pentru blatul maro amesteca faina cu cacaoa, praful de copt, scortisoara si sarea.Intr-un alt vas bate ouale cu zaharul pana cand isi maresc volumul.Untul cu ciocolata topeste-le la bain-marie apoi lasa-le sa se raceasca putin dupa care...

Thumbprint chocolate cookies

In Dulciuri la 3 Aug 2010

Se incinge cuptorul la 200° Intr-un vas se amesteca ingredientele uscate.Untul cu ciocolata si frisca se topesc impreuna la bain-marie apoi se lasa sa se raceasca putin.Ouale se bat impreuna cu compozitia cu ciocolata apoi se incorporeaza ingredientele uscate. Din aluatul obtinut se fac...

Melcisiori cu caise si alune de padure

In Prajituri la 3 Aug 2010

Se incinge cuptorul la 200 Din aluatul foietaj de taie fasii lungi de aprox. 2 cm grosime.Fiecare fasie se unge cu gem de caise apoi se aseaza din loc in loc cate o aluna intreaga.Fasiile pregatite astfel se ruleaza si se dau la copt 25-35 minute pana cand s-au umflat si s-au rumenit.

Supa-crema de linte si 4 tipuri de fasole

In Supe la 3 Aug 2010

Intr-o cratita pe foc potrivit pune la fiert laptele impreuna cu cartofii dulci, ceapa rosie si rozmarinul.Lasa-le sa fiarba pan acand cartofii s-au inmuiat. Adauga apoi lintea si lasa sa mai firba 5 minute.Inlatura cele 2 fire de rozmarin, pune compozitia din cratita intr-un blender si...

Tort cu ciocolata si gem de caise

In Torturi la 2 Aug 2010

Pentru blat , se incinge cuptorul la 180° Intr-un vas se amesteca faina cu praful de copt, sarea scortisoara si cuisoarele macinate.Intr-un alt vas se bate untul cu zaharul apoi se incorporeaza cate un ou pe rand urmate de coaja rasa si zeama de lamaie.Se inglobeaza in final ingredientele...

Banana Cheesecake

In Torturi la 2 Aug 2010

Inainte cu o zi de prepararea prajiturii pune bananele la congelator. Pentru crusta, sframa biscuitii.Cele doua feluri de ciocolata topeste-le la bain-marie apoi amesteca-le cu biscuitii sfaramitati.Pune amestecul obtinut intr-o forma rotunda de 18 cm diametru si preseaza-l pe toata suprafata...

Paine parfumata

In Piine la 2 Aug 2010

Intr-un pahar sfarama drojdia si presar-o cu zahar.Toarna peste acestea200 ml apa calduta si lasa-le sa stea aprox. 10 minute.Amesteca apoi acesta compozitie cu restul ingredientelor.Amesteca bine compozitia, apoi scoate aluatul din bol si framata-l pe masa de lucru, intinzand aluatul si...

Briose de ciocolata cu cocos si mot de frisca cu ciocolata si bomboane M&Ms

In Prajituri la 28 Iul 2010

Intr-un vas la bain-marie se topesc untul si ciocolata apoi se lasa sa se raceasca putin.Intr-un alt vas se amesteca oul cu Caribbean Twist Shaken Pina Colada si untul cu ciocolata.Separat, se amesteca ingredientele uscate apoi se incorporeaza in cele lichide. Pentru decor se topeste ciocolata...

Tarta cu mere

In Prajituri la 27 Iul 2010

Pentru aluat, amesteca faina cu zaharul, praful de copt si bicarbonatul.Se incorporeaza apoi untul urmat de ou.Aluatul obtinut se da la rece 30 minute. Intre timp se prepara umplutura.Se curata 5 mere de coaja si seminte apoi se taie cubulete.Merele taiate se pun intr-o cratita impreuna cu...

Sufleu de cartofi dulci

In Aperitive / Garnituri la 24 Iul 2010

Cartofii se pun la fiert aprox.20 minute pana cand s-au inmuiat apoi se scurg si se paseaza.Laptele se pune la fiert impreuna cu ceapa si rozmarinul.Dupa ce a dat intr-un clocot, se stinge focul, se acopera vasul si se lasa la infuzat 15-20 minute. Se incinge cuptorul la 200°C.Se ung cu...

Tarta cu dovlecei, mazare si cartofi dulci

In Aperitive / Garnituri la 24 Iul 2010

Pentru aluat se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul apoi se incorporeaza untul urmat de ou.Aluatul obtinut se da la rece 30 minute.Dupa 30 minute se scoate de la rece, se ruleaza si se pune intr-o tava de tarta unsa cu grasime si tapetata cu faina. °C.Aluatul din tava se...

Chili Brownies

In Prajituri la 24 Iul 2010

Se incinge cuptorul la 180° Se topesc impreuna in cuptorul cu microunde sau la bain-marie cele doua tipuri de ciocolata si untul. Intr-un vas se amesteca faina cu pudra de cacao, praful de copt,scortisoara si sarea.Intr-un alt vas se mixeaza ouale cu zaharul brun pana cand incep sa isi...

3 Cheese Lasagna

In Lasagna la 20 Iul 2010

Se incinge cuptorul la 200°C. Pentru sos, se amesteca toate ingredientele. Se unge un vas termorezistent cu 1/3 din sos.Se aseaza peste sos 3 foi de lasagna.Se presara peste foi branza feta apoi se stropeste cu pesto.Se acopera cu alte 3 foi de lasagna.Se presara peste acest strat...

Princess Cake

In Torturi la 20 Iul 2010

Pentru blat se incinge cuptorul la 180° Intr-un vas se amesteca faina cu Nesquik,praf de copt si sare.Intr-un alt vas se bate untul cu zaharul apoi se incorporeaza oul, urmat de lapte si esente.Se inglobeaza amestecul cu faina si aluatul obtinut se toarna in forma pregatita apoi se da la...

Gnocchi in sos de ardei

In Aperitive / Garnituri la 18 Iul 2010

Se incinge uleiul intr-o cratita.Se adauga ceapa si se presara zaharul brun.Se caleste 3 minute apoi se adauga otetul de zmeura si se caleste inca 5 minute pana cand se inmoaie.Se adauga apoi ardei gras rosu si galben si se calesc 2-3 minute.Se toarna peste legume vinul rosu.Se acopera cratita si...

Coconut Cheesecake

In Torturi la 18 Iul 2010

Pentru crusta, incalzeste cuptorul la 200°C.Unge cu unt o tava rotunda de 20 cm diametru. Intr-un vas amesteca biscuitii sfarmitati cu untul.Pune acest amestec in tava pregatita si preseaza-l pe toata suprafata bazei in mod egal.Da crusta la copt 10-12 minute apoi scoate-o din cuptor si...

Red Velvet Cake

In Torturi la 15 Iul 2010

Incalzeste cuptorul la 180° Pentru blat, amesteca intr-un vas faina cu pudra de cacao, bicarbonatul si praful de copt.Intr-un alt vas bate zaharul cu untul.Adauga laptele,cele doua lichioruri, 2 plicuri Finesse Bourbon-Vanilla Aroma, ouale si colorantul si amesteca bine.Incorporeaza apoi...

Supa-crema de naut si linte

In Supe la 13 Iul 2010

Se incalzeste zeama de supa de legume pana cand a dat intr-un clocot apoi se ia de pe foc, se adauga rozmarinul, se acopera si se lasa la infuzat 15 minute. Se incinge uleiul intr-o cratita si se caleste ceapa impreuna cu zaharul brun pana cand incepe sa se inmoaie si sa se caramelizeze.Se...

Chec cu frisca si bomboane M&M

In Prajituri la 13 Iul 2010

Se incalzeste cuptorul la 180°C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o forma rotunda de 20 cm diametru. Pentru chec, se bat ouale cu zaharul si esenta de vanilie.Se incorporeaza frisca lichida apoi lichiorul de ciocolata.Intr-un vas se amesteca ingredientele uscate apoi se...

Paste cu midii

In Paste la 11 Iul 2010

Fierbe pastele in apa cu sare comform intructiunilor de pe ambalaj apoi scurge-le , amesteca-le cu 1 lingura ulei de masline cu ardei iute si usturoi si pune-le deoparte. Incinge uleiul ramas intr-o tigaie si caleste ceapa pana cand incepe sa se inmoaie, aprox.5 minute, adaugand si 25 ml...

Creme caramel cu rubarba si topping crocant

In Prajituri la 11 Iul 2010

Incalzeste cuptorul la 190°C. Tapeteaza o tavita cu foaie de copt.Pentru topping , amesteca faina cu zaharul apoi cu untul taiat bucatele pana cand se formeaza un aluat sfaramicios.Presara aluatul pe foaia de copt si coace-l 8-12 minute pana cand s-a rumenit usor.Pune topping-ul deoparte si...

Salata cu fasole galbena pastai, rubarba, migdale si rucola

In Salate la 10 Iul 2010

Pune fasolea la fiert in apa cu sare apoi scurge-o.Prajeste migdalele intr-o tigaie fara grasime pana cand s-au rumenit usor. Pentru dressing, amesteca sucul de portocala cu uleiul de masline si sare de mare. Intr-un vas amesteca fasolea cu feliile de rubarba, migdalele prajite, rucola si...

Briose cu ciocolata cu crema de portocale, lichior de cocos si bomboane M&Ms

In Dulciuri la 8 Iul 2010

Intr-un vas la bain-marie se topesc untul si ciocolata apoi se lasa sa se raceasca putin. Intr-un alt vas se amesteca oul cu lichiorul de cocos, Finesse Bourbon-Vanille Aroma si untul cu ciocolata.Separat, se amesteca ingredientele uscate apoi se incorporeaza in cele lichide. Se imparte...

Tarta cu marmelada

In Prajituri la 7 Iul 2010

Se incinge cuptorul la 190°C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o forma de copt dorita. Intr-un vas se amesteca Mixul pentru 9 torturi cu zaharul vanilat bourbon si oul.Se adauga apoi untul si se amesteca pana la omogenizare.Se rastoarna aluatul obtinut pe planseta pudrata cu...

Pasta de vinete coapte cu paine prajita

In Aperitive / Garnituri la 6 Iul 2010

Incalzeste cuptorul la 200°C. Pune vintele la copt 50-60 minute pana cand s-au inmuiat apoi scoate-le, decojeste-le si lasa-le sa se raceasca complet. Adauga in blender vinetele racite, iaurtul, zeama de lamaie, 2 catei de usturoi, ceapa, frunzele de coriandru si sare de mare, dupa...

Tort de ciocolata alba cu banana

In Torturi la 4 Iul 2010

Inainte cu o zi de preparare, pune bananele la congelator, iar urmatoarea zi scoate-le cu cateva ore inainte de a face umplutura pentru a se decongela si a se inmuia. Pentru blat incinge cuptorul la 180°C apoi unge cu grasime si tapeteaza cu faina forma de tort dorita. Bate albusurile cu...

Afisate 181 - 210 din 505 retete    

Postari recente

publicat la 01.01.2012

Brownies cu crema

publicat la 01.01.2012

Pulpe de curcan umplute

publicat la 01.01.2012

Prajiturele de Craciun

Horosmopul tau de astazi:

Rac

O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]