Krystyan Trendy

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 17.10.2013

RETETE108
PRIETENI158
Retete / Aperitive / Garnituri

Bulz rapid

In Aperitive / Garnituri la 20 Iun 2015

Bulzul se prepara astfel: Intai preparam o mamaliguta : Punem apa la fiert intr-un ceaun impreuna cu sarea. Se presara putin malai deasupra. Cand apa incepe sa clocoteasca punem malaiul treptat si amestecam continuu cu un tel ,pentru a nu se forma cocoloase. Dupa ce am amestecat bine ,mai...

Chiftelute

In Aperitive / Garnituri la 14 Dec 2013

Amestecam carnea tocata cu sare,piper,oua , usturoiul curatat si zdrobit  , painea trecuta prin apa si scursa bine si marar (spalat in prealabil) tocat marunt. Intr-o tigaie mai inalta punem uleiul la incins . Formam din compozitia de chiftele bilute de marimea unei nuci . Pentru a...

Bulz moldovenesc

In Aperitive / Garnituri la 24 Noi 2013

Mamaliga  se prepara astfel: Se pune apa la fiert intr-un ceaun impreuna cu sarea. Se presara putin malai deasupra. Cand apa incepe sa clocoteasca punem malaiul treptat si amestecam continuu cu un tel ,pentru a nu se forma cocoloase. Dupa ce am amestecat bine ,mai lasam 5-10 minute timp...

Mamaliguta la cuptor cu branza,sorici si ceapa

In Aperitive / Garnituri la 20 Noi 2013

Mamaliga  se prepara astfel: Se pune apa la fiert intr-un ceaun impreuna cu sarea. Se presara putin malai deasupra. Cand apa incepe sa clocoteasca punem malaiul treptat si amestecam continuu cu un tel ,pentru a nu se forma cocoloase. Dupa ce am amestecat bine ,mai lasam 5-10 minute timp...

Clatite aperitiv cu cascaval si crema de branza proaspata

In Aperitive / Garnituri la 18 Noi 2013

Se bat ouale spuma ,se adauga sarea,apoi iaurtul de baut,apoi faina . Se omogenizeaza bine cu mixerul pana compozitia devine ca o smantana groasa . Se unge o tigaie  cu ulei 1-2 picaturi,se incinge bine tigaia ,apoi se adauga cate un polonic din compozitia de clatite ...Se rumenesc usor...

Ardei gras rosu umplut cu crema de branza

In Aperitive / Garnituri la 27 Oct 2013

Se curata ardeii de seminte,se spala cu apa rece si se lasa la scurs cu partea curatata in jos. Intr-un castron se amesteca branza cu smantana ,se adauga putina sare . Se umplu ardeii cu crema de branza si se orneaza fiecare ardei cu masline.

Ciupercute umplute cu cascaval

In Aperitive / Garnituri la 21 Oct 2013

Ciupercile se spală bine şi se rupe picioruşul - nu curăţaţi ciupercile de pieliţa de pe pălărie.  Se lasă la uscat pe un şerveţel absorbant cu puţină sare aruncată peste ele. Picioruşele se spală bine şi se toacă mărunt. Ceapă roşie şi ardeiul gras se toacă...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 20.06.2015

Bulz rapid

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Valurile zilei sunt prielnice, soarele e pe cer, atmosfera e perfecta, stelele sunt aliniate pentru succes, iar tu esti la fel de nedumerit.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]