1. Spală bine dovleacul pe dinafară, taie un capac, scobeşte cu atenţie interiorul să nu rămână deloc sâmburi şi dă la cuptor, unde îl laşi să se coacă de jumătate. Pentru a şti cât s-a copt, verifici cu furculiţa. Când ea intră cu puţină...
Orezul
1. Spala bine orezul in apa rece. Eu nu folosesc nici una dintre variantele: prefiert, sau "prefiert la punga". Prefer orezul integral, sau cel cu bob lung atunci cand am la masa invitati certati cu produsele bio sau integrale. Pune cele patru cesti de apa la fiert...
Cum se face?
1. curata coaja fructului de mango si extrage samburele; taie fructul in cuburi potrivit de mici; presara zaharul peste fructe, adauga cardamomul, coriandrul, usturoiul si vinul si la fel si scortisoara si lasa sa fiarba la foc mic, pana obtii un amestec gros; amesteca din cand...
Dovleac împănat cu friptura de pui îmbălsămat
1. Spală bine dovleacul pe dinafară, taie un capac, scobeşte cu atenţie interiorul să nu rămână deloc sâmburi şi dă la cuptor, unde îl laşi să se coacă de jumătate. Pentru a şti cât s-a copt, verifici cu furculiţa. Când ea intră cu puţină...
Orez parfumat cu ghimbir si garnitura de cuburi de pui cu mango
Orezul 1. Spala bine orezul in apa rece. Eu nu folosesc nici una dintre variantele: prefiert, sau "prefiert la punga". Prefer orezul integral, sau cel cu bob lung atunci cand am la masa invitati certati cu produsele bio sau integrale. Pune cele patru cesti de apa la fiert...
Verine de spuma de ficat cu fructe
Cum se face? 1. curata coaja fructului de mango si extrage samburele; taie fructul in cuburi potrivit de mici; presara zaharul peste fructe, adauga cardamomul, coriandrul, usturoiul si vinul si la fel si scortisoara si lasa sa fiarba la foc mic, pana obtii un amestec gros; amesteca din cand...