Am pus cuptorul la incalzit la 180 grade celsius.
Am pregatit tava cu hartiute de copt.
Am rupt ciocolata in bucatele si am pus-o la topit impreuna cu untul taiat cubulete (nu trebuie sa fiarba).
Dupa ce ciocolata s-a topit am pus-o la racit.
Am amestecat ingredientele uscate: faina...
Am facut aluatul de clatite (am pus toate ingredientele intr-un bol de mixer si am amestecat pana la omogenizare )si le-am prajit .
Apoi m-am apucat de asamblare.
Intr-o farfurie plata se pune o clatita si se pune nutella dupa dorinta.
Cand ati terminat toate clatitele ,topiti ciocolata...
Am pregatit o tava cu diametrul de 22 cm.
Am amestecat ouale cu zaharul ,apoi am adaugat uleiul si romul .Dupa ce am omogenizat compozitia am adaugat faina amestecata cu praful de copt . Iar mai apoi am adaugat zeama de compot .Se pune in tava si se pun visinele (fara samburi)
Se da la...
Am pus drojdia la crescut cu putin zahar si lapte caldut pentru 15 minute.
Intr-un castron incapator am pus faina ,zaharul,praful de sare,zaharul vanilat ,uleiul ,galbenusurile ,coaja de lamaie si drojdia crescuta si am inceput sa framant ,apoi am adaugat laptele pana aluatul...
In primul rand am pornit cuptorul la 180 de grade .
Am pregatit tava cu hartie de copt.
Si m-am apucat de batut albusurile spuma .Dupa ce am intors castronul si spuma a ramas acolo ,am pus jumatate de cantitate de zahar si am batut foarte bine pana ce zaharul s-a topit am adaugat si...
Se bat spuma ouale cu zaharul apoi se adauga coaja de lamaie si uleiul si se amesteca bine.In aceasta compozitie se adauga laptele si faina amestecata cu praful de copt . Se amesteca pana la omogenizare .Se pune in tava si deasupra se pun capsunile taiate felii si se da la cuptor pt aprox...
Se separa ouale.
Se bat albusurile spuma adaugand praful de sare la inceput,se adauga zaharul in 2 serii,iar cand nu se mai simte zaharul se pun galbenusurile pe rand amestecand usor ,apoi se aduga cacaoa.
Separat se bate frisca
Adaugati frisca peste amestecul de oua si omogenizati...
Se bat ouale cu zaharul si sarea pana devine o spuma apoi se adauga gemul si se amesteca apoi ,iar mai apoi uleiul si se amesteca .
Apoi se pune apa si coaja de portocala.Peste acest amestec lichid se adauga faina amestecata cu praf de copt si se incorporeaza bine.Inainte de...
Bateti ouala cu zaharul pana devine o crema pufoasa ,apoi adaugati uleiul si amestecati bine ,apoi adaugati laptele si amestecati si ultimul pas adaugati faina amestecata cu praful de copt si sarea si turnati compozitia intr-o tava cu hartie de copt (doar jumatate de compozitie...
Se pune drojdia la crescut .
Se framanta faina + drojdia crescuta + apa calda + sare si se formeaza un aluat pe care il lasam la crescut o ora la loc ferit de curent .
Apoi se formeaza bile din care facem niste cercuri cat tigaia si le prajim in ulei .
...
Se amesteca faina +cacao +sare+praf de copt +bicarbonat
Intr-un alt bol se amesteca untul cu zaharul ,apoi se adauga ouale pe rand.Se pune esenta si otetul .
In compozitia de unt adaugati faina si lapte pe rand ,dar sa terminati tot cu faina. Le puneti la copt in tava speciala de briose cu...
Faceti un aluat din toate ingriedientele ,trebuie sa iasa un aluat destul de fluid.Coaceti clatitele in tigaie cu ulei incins (eu nu am mai pus uleiul la ingrediente pt ca eu am tigaie de teflon si nu este necesar ulei).
Pt umplutura puneti toate ingredientele si amestecati pana se...
Intr-un caston puneti faina ,zaharul,cacaoa si praful de copt, apoi amestecati bine .Peste acel amestec adaugati oul si omogenizati. Apoi adaugati apa, uleiul si amestecati bine .
Puneti compozitia in 2 cani de ceai si dati la microunde timp de 4 minute la 700 W, dar merge si la 800 W.
Se...
Faina, cacaoa, zaharul, praful de copt si sarea se cern pe rand intr-un castron si se amesteca bine. Separat, uleiul, ouale si laptele se amesteca cu ajutorul unui tel. Se toarna amestecul lichid peste cel uscat si se omogenizeaza cu o lingura. Nu trebuie sa se amestece prea mult pentru ca...
Briose de ciocolata
Am pus cuptorul la incalzit la 180 grade celsius. Am pregatit tava cu hartiute de copt. Am rupt ciocolata in bucatele si am pus-o la topit impreuna cu untul taiat cubulete (nu trebuie sa fiarba). Dupa ce ciocolata s-a topit am pus-o la racit. Am amestecat ingredientele uscate: faina...
Tort de clatite
Am facut aluatul de clatite (am pus toate ingredientele intr-un bol de mixer si am amestecat pana la omogenizare )si le-am prajit . Apoi m-am apucat de asamblare. Intr-o farfurie plata se pune o clatita si se pune nutella dupa dorinta. Cand ati terminat toate clatitele ,topiti ciocolata...
Tarta cu visine din compot
Am pregatit o tava cu diametrul de 22 cm. Am amestecat ouale cu zaharul ,apoi am adaugat uleiul si romul .Dupa ce am omogenizat compozitia am adaugat faina amestecata cu praful de copt . Iar mai apoi am adaugat zeama de compot .Se pune in tava si se pun visinele (fara samburi) Se da la...
Gogosi
Am pus drojdia la crescut cu putin zahar si lapte caldut pentru 15 minute. Intr-un castron incapator am pus faina ,zaharul,praful de sare,zaharul vanilat ,uleiul ,galbenusurile ,coaja de lamaie si drojdia crescuta si am inceput sa framant ,apoi am adaugat laptele pana aluatul...
Rulada cu gem
In primul rand am pornit cuptorul la 180 de grade . Am pregatit tava cu hartie de copt. Si m-am apucat de batut albusurile spuma .Dupa ce am intors castronul si spuma a ramas acolo ,am pus jumatate de cantitate de zahar si am batut foarte bine pana ce zaharul s-a topit am adaugat si...
Prajitura cu capsuni
Se bat spuma ouale cu zaharul apoi se adauga coaja de lamaie si uleiul si se amesteca bine.In aceasta compozitie se adauga laptele si faina amestecata cu praful de copt . Se amesteca pana la omogenizare .Se pune in tava si deasupra se pun capsunile taiate felii si se da la cuptor pt aprox...
Inghetata de cacao
Se separa ouale. Se bat albusurile spuma adaugand praful de sare la inceput,se adauga zaharul in 2 serii,iar cand nu se mai simte zaharul se pun galbenusurile pe rand amestecand usor ,apoi se aduga cacaoa. Separat se bate frisca Adaugati frisca peste amestecul de oua si omogenizati...
Negrese
Se bat ouale cu zaharul si sarea pana devine o spuma apoi se adauga gemul si se amesteca apoi ,iar mai apoi uleiul si se amesteca . Apoi se pune apa si coaja de portocala.Peste acest amestec lichid se adauga faina amestecata cu praf de copt si se incorporeaza bine.Inainte de...
Prajitura cu branza de vaca
Bateti ouala cu zaharul pana devine o crema pufoasa ,apoi adaugati uleiul si amestecati bine ,apoi adaugati laptele si amestecati si ultimul pas adaugati faina amestecata cu praful de copt si sarea si turnati compozitia intr-o tava cu hartie de copt (doar jumatate de compozitie...
Langosi
Se pune drojdia la crescut . Se framanta faina + drojdia crescuta + apa calda + sare si se formeaza un aluat pe care il lasam la crescut o ora la loc ferit de curent . Apoi se formeaza bile din care facem niste cercuri cat tigaia si le prajim in ulei . ...
Briose pufoase
Se amesteca faina +cacao +sare+praf de copt +bicarbonat Intr-un alt bol se amesteca untul cu zaharul ,apoi se adauga ouale pe rand.Se pune esenta si otetul . In compozitia de unt adaugati faina si lapte pe rand ,dar sa terminati tot cu faina. Le puneti la copt in tava speciala de briose cu...
Clatite cu branza si sos de vanilie
Faceti un aluat din toate ingriedientele ,trebuie sa iasa un aluat destul de fluid.Coaceti clatitele in tigaie cu ulei incins (eu nu am mai pus uleiul la ingrediente pt ca eu am tigaie de teflon si nu este necesar ulei). Pt umplutura puneti toate ingredientele si amestecati pana se...
Chec la microunde
Intr-un caston puneti faina ,zaharul,cacaoa si praful de copt, apoi amestecati bine .Peste acel amestec adaugati oul si omogenizati. Apoi adaugati apa, uleiul si amestecati bine . Puneti compozitia in 2 cani de ceai si dati la microunde timp de 4 minute la 700 W, dar merge si la 800 W. Se...
Briose de cacao cu gem de piersici
Faina, cacaoa, zaharul, praful de copt si sarea se cern pe rand intr-un castron si se amesteca bine. Separat, uleiul, ouale si laptele se amesteca cu ajutorul unui tel. Se toarna amestecul lichid peste cel uscat si se omogenizeaza cu o lingura. Nu trebuie sa se amestece prea mult pentru ca...