ionix

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 03.09.2009

RETETE353
PRIETENI170
Retete / Sosuri

Sos de iaurt cu soia

In Pt. carne la 11 Dec 2010

  Căţeii de usturoi se pisează şi se freacă cu puţină sare şi ulei, asta până cand devine ca o pastă. Pasta de usturoi se amestecă bine cu pasta de soia, smântâna şi cu iaurtul. Se presară oregano deasupra şi se serveşte. Este un sos perfect...

Sos de usturoi cu morcov

In Sosuri la 15 Oct 2010

Morcovul se da pe razatoare, pe ochiurile mici, iar usturoiul se piseaza marunt. Galbenusul, lasat la temperatura camerei, se freaca cu usturoiul pisat. Se adauga:  mustarul, sosul de soia si lamaia, alternandu-le. Se amesteca bine doar intr-un sens. Procedeul este ca la cel de preparare a...

Sos de usturoi cu mayo şi Worcestershire

In Pt. peste la 29 Iul 2010

Cateii de usturoi se piseaza si se freaca cu 2 linguri cu ulei pana devine ca o pasta albicioasa. Se adauga galbenusurile, unul cate unul, si se amesteca bine. Se pune uleiul putin cate putin, ca la maioneza, pana il terminam. Adaugam zeama de lamaie si amestecam rapid. Punem mustarul...

Sos Gorgonzola - Reteta usor de preparat pentru un deliciu cremos si aromat

In Pt. carne la 11 Ian 2010

  Cum se prepara Sos Gorgonzola -  Reteta usor de preparat pentru un deliciu cremos si aromat La foc mic se topeste untul. Peste untul topit se adauga branza gorgonzola si se lasa pana se topeste, amestecand din cand in cand (pentru a nu se prinde). Dupa ce branza s-a topit,...

Sos de usturoi cu maioneza

In Pt. carne la 15 Oct 2009

Usturoiul se piseaza si se amesteca bine cu lingura de mustar si putin ulei pana se face o pasta. Peste pasta formata se pun galbenusurile (atentie, gabenusurile trebuie sa fie la temperatura camerei) si se amesteca bine doar intr-un sens, pentru a nu se taia, pana se incorporeaza bine...

Sos picant a la arrabiata pentru paste

In Pt. paste la 7 Oct 2009

Se incinge uleiul intr-o oala mica inalta si se pune peste  ceapa, morcovul si ardeiul capia toate taiate cubulete. Se lasa la foc potrivit  dupa care se adauga apa, sosul de rosii si rosiile taiate cuburi mici. Se lasa sa fiarba un pic si se pune usturoiul taiat feliute...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 18.11.2012

Mini-savarine

publicat la 10.08.2012

Cartofi în coajă umpluți

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Daca ajuti pe cineva azi, ai sa vezi ca isi va aminti de tine si data viitoare cind are nevoie de ajutor.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

ieri la 10:30

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]