Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 03.09.2009
Se fierbe laptele şi se lasă la răcit doar până este călduţ. Se ia un borcan şi se unge cu lapte acru, lapte prins sau puţină smântână. Se toarnă laptele calduţ în borcane, se pune capacul şi se lasă la temperatura camerei pentru 24 de ore....
publicat la 04.07.2014
publicat la 18.11.2012
publicat la 10.08.2012
Daca ajuti pe cineva azi, ai sa vezi ca isi va aminti de tine si data viitoare cind are nevoie de ajutor.
Voturi:23
Voturi:12
Voturi:6
In cont 15
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 17:00
de Bucataras 6
ieri la 10:30
de Constelatialeu 9
pe 24.12 la 20:10
pe 24.12 la 11:20
pe 23.12 la 18:14
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
de oanapl 7
2 comentarii
9 voturi
8 voturi
6 voturi
RODIMUR
vasimur
Rocsi
luminita20_2006 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Gabriela_Gh 1
oanapl 7
1117 puncte
Merisor 9
1100 puncte
MotanLaOale 8
1042 puncte
Mitinita 7
1000 puncte
Rocsi 9
321 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Lapte acru de vacă
Se fierbe laptele şi se lasă la răcit doar până este călduţ. Se ia un borcan şi se unge cu lapte acru, lapte prins sau puţină smântână. Se toarnă laptele calduţ în borcane, se pune capacul şi se lasă la temperatura camerei pentru 24 de ore....