Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 03.09.2009
Se fierbe laptele şi se lasă la răcit doar până este călduţ. Se ia un borcan şi se unge cu lapte acru, lapte prins sau puţină smântână. Se toarnă laptele calduţ în borcane, se pune capacul şi se lasă la temperatura camerei pentru 24 de ore....
publicat la 04.07.2014
publicat la 18.11.2012
publicat la 10.08.2012
Azi auzi voci. Mai ales când vorbeşti la telefon.
Voturi:22
Voturi:7
Voturi:41
Set de 2 recipiente pentru cereale
Pensula de patiserie
Taietor de pizza
Ciocan pentru carne
Termometru cu ecran LCD
Lumanare parfumata
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 15:45
la 15:15
la 10:59
de Retete_gustoase 1
ieri la 18:14
ieri la 17:54
de Rocsi 9
9 comentarii
de RODIMUR 8
5 comentarii
4 comentarii
de laura_n 7
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
Rocsi
Rocsi 9
1353 puncte
oanapl 7
1012 puncte
Constelatialeu 9
1007 puncte
RODIMUR 8
973 puncte
Panacris 9
345 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Lapte acru de vacă
Se fierbe laptele şi se lasă la răcit doar până este călduţ. Se ia un borcan şi se unge cu lapte acru, lapte prins sau puţină smântână. Se toarnă laptele calduţ în borcane, se pune capacul şi se lasă la temperatura camerei pentru 24 de ore....