Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 03.09.2009
Se fierbe laptele şi se lasă la răcit doar până este călduţ. Se ia un borcan şi se unge cu lapte acru, lapte prins sau puţină smântână. Se toarnă laptele calduţ în borcane, se pune capacul şi se lasă la temperatura camerei pentru 24 de ore....
publicat la 04.07.2014
publicat la 18.11.2012
publicat la 10.08.2012
Doctorul iti va spune sa stai departe de bautura. Nu-i bai, poti bea cu paiul.
Voturi:14
Voturi:5
Voturi:13
In cont 15
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 15:04
la 14:16
la 09:15
de RODIMUR 8
ieri la 23:04
de Caty 3
ieri la 22:18
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
mihaelar63
alilianaa 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
klausenburger_adica Lacrima 1
Adelina2308 1
MotanLaOale 8
1165 puncte
Caty 3
1126 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mihaelar63 9
209 puncte
Sidy 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Lapte acru de vacă
Se fierbe laptele şi se lasă la răcit doar până este călduţ. Se ia un borcan şi se unge cu lapte acru, lapte prins sau puţină smântână. Se toarnă laptele calduţ în borcane, se pune capacul şi se lasă la temperatura camerei pentru 24 de ore....