ianculubita

6

Bucataras
Chef

Galati

Bucataras din 08.02.2011

RETETE823
PRIETENI208
Retete / Peste

Stiuca umpluta

In Peste la 10 Apr 2011

Stiuca curatata de solzi,branhiile scoase,o tai usor pe burta si cu atentie,trag pielea de pe carne,ajutandu-ma de un cutit cu varf rotund; in dreptul aripioarelor,tai putin din carne,la fel si la coada iar la cap,tai sira spinarii si trag usor de ea pielea, o spal cu apa rece,o sarez si o las...

Peste cu masline

In Pastrav la 19 Mar 2011

Intr-un bol,fac o salata din ceapa taiata julien,usturoiul taiat marunt,maslinele rondele,sare,piper,cimbru,ulei de masline,amestec bine si las deoparte; pe o folie de aluminiu unsa cu ulei,pun 2-3rondele de lamaie fara coaja,deasupra bucata de peste iar pe langa el,cate 2-3linguri de salata;...

Chiftelute de peste

In Salau la 19 Mar 2011

Fileurile spalate,le pun la fiert in apa cu putina sare pentru 20-30min; dupa ce l-am scurs,il zdrobesc cu furculita,adaug ceapa data pe razatoare,painea inmuiata in putin lapte caldut,usturoiul pisat,sare,piper,oua,mararul taiat marunt apoi amestec bine cu mana sa se omogenizeze totul; din...

Medalion de rechin cu sos de struguri

In Peste la 19 Mar 2011

Medalionului i se da jos pielea,spalat,uscat,condimentat,il pun in tava pe hartie de copt cu unt si dau la cuptor 20min; in acest timp,intr-o tigaie pun smantana,sare,piper,strugurii taiati si las sa dea cateva clocote; in alta tigaie,cu 1lingura de unt,pun fasolea care a fost fiarta daca e...

Saramura de peste

In Crap / Caras la 19 Mar 2011

Pestele curatat,spalat,uscat,ii dau un praf de sare iar dupa 15-20min il pun pe gratar impreuna cu rosia; intre timp,pun pe foc un vas cu 500ml apa(depinde cat peste am) in care pun vegeta,ardeiul taiat,cimbru,ulei,piper,las bine sa clocoteasca apoi adaug rosia taiata si usturoiul pisat;...

Somon cu sos de legume

In Somon la 19 Mar 2011

Pestele,curatat,spalat,uscat,condimentat il dau deoparte sa se intrepatrunda aromele; intre timp,curat legumele,spalate,taiate rondele subtiri, le asez in tava,deasupra pestele,adaug uleiul,vinul si putina apa, deasupra folie de aluminiu si dau la cuptor 30min; dupa acest timp,scot...

Aperitiv cald cu peste

In Pangasius la 19 Mar 2011

In tava,am pus hartie de copt,rondele de cartofi fierti ,deasupra, pe fiecare rondea, peste condimentat,un varf de lingurita de usturoi pisat,1rondea de rosie,1felie de cascaval, deasupra piper si ulei; am dat tava la cuptor 20min,apoi totul este gata pentru servit cald.

Somon la cuptor cu lamaie si portocala

In Somon la 19 Mar 2011

In tava,pun uleiul,rondele de lamaie si portocala curatate de coaja,deasupra pestele condimentat si vinul; pun o folie de aluminiu si dau la cuptor 30min; dupa acest timp,scot folia si mai las 15min sa se rumeneasca ,apoi pun pe farfurie 1bucata de peste sosul din tava cu lamaie si...

Rulou de peste

In Salau la 19 Mar 2011

Tai cubulete 1bucata de peste si le calesc in unt impreuna cu ceapa si ciupercile taiate marunt, le condimentez apoi adaug verdeata tocata de asemenea marunt; aceasta umplutura o impart in doua si le pun pe fileurile ramase,le rulez,le prind cu scobitori,le dau prin faina,ou batut si...

Merluciu cu sos

In Peste la 22 Feb 2011

Pestele,curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte,pana este gata sosul.In tigaia cu ulei(3-4linguri),se pun rosiile date la blender,impreuna cu usturoiul zdrobit;se condimenteaza cu sare,piper si putin zahar,daca rosiile nu sunt suficient de dulci;se pune capacul,iar...

Afisate 61 - 70 din 70 retete    

Postari recente

publicat la 09.02.2024

Reteta de prajitura imposibila

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Te învârți cât mai mult în jurul cozii, doar-doar s-o termina ziua și nu mai e nevoie să mai faci ce trebuie să faci. Nu te îngrijora, nu ești singurul care recepționează greșit vibrația lui Jupiter.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

ULTIMELE COMENTARII

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]