Bya Ralu

9

Bucataras
Suprem

brasov /brasov

Bucataras din 01.06.2011

RETETE1151
PRIETENI371
Articole

Sfantul Gherasim Kefalonitul

In Bucataras hai hui, la: 1 Sep 2013

"Sfantul Gherasim s-a nascut in anul 1506 in orasul grecesc Trikala Korinthias in familia unui nobil instarit. Nu i-a placut viata de om instarit,iar la varsta de 18 ani a plecat in pelerinaj la Muntele Athos,Muntele Sinai si in Ierusalim. In anul 1555 sfantul ajunge in...

O intalnire de vis♥!Destinatia Satic ♥!

In Bucatarasii, la: 19 Aug 2013

Am petrecut un wekend minunat,alaturi de cei mai minunati oameni!Nu credeam vreodata ca voi participa la astfel de intalniri cu niste "oameni virtuali" cu care butonezi zilnic pe site...e o senzatie aparte,un sentiment frumos sa intalnesti niste oameni cu un suflet...

Apa Kangen-Apa vie

In Bucataras in oras, la: 8 Iul 2013

Este mult de scris despre acest aparat,eu o sa va zic in mare si va voi lasa linkuri pentru a citii mai mult.Acest aparat este facut in Japonia. Ajuta foarte mult la bolii,daca nu sunt in stare avansata,dupa ce consumi acesta apa te vei vindeca.Este dovedit stiintific si este recomandat de...

Semintele de chia

In Alimente, la: 7 Iun 2013

Este o planta din familia laminacee,alaturi de busuioc,menta,rozmarin..si altele. Semintele de chia sunt foarte bune pentru cei care au alergie la gluten si foarte bune in curele de slabire.Sunt foarte satioase si daca sunt incluse in alimentatie te ajuta sa slabesti sanatos. Se gasesc si...

Ciocolata ingrijirea dulce

In Bucataras eFeminin, la: 12 Mai 2013

Toata lumea stie ca ciocolata a intrat in component multor produse cosmetice,tratamente in centre de infrumusetare. Ciocolata este foarte bogata in vitamine(A,B,C si D) si in minerale(magneziu,postasiu si fier).Ciocolata neagra cu un continut mare de cacao poate face minuni pentru piele.Untul...

Retete de vopsele "home-made" pentru oua

In Tipsuri, la: 29 Mar 2013

Am primit pe email un articol foarte fain,si m-am gandit sa il impartasesc cu voi,poate va sunt de ajutor anumite lucruri.Sunt foarte interesante pentru cei care fac mai multe culori,eu le prefer rosii Se recomanda folosirea urmatoarelor culori pe ouale cu coaja alba,se coloreaza usor si nu se...

Sfaturi practice in bucatarie

In Tipsuri, la: 26 Mar 2013

Cand fierbi ouale pune sare in apa care fierbe pentru a nu se crapa coaja. Peste carne se adauga 1 lingurita de bicarbonat pentru a devenii mai frageda dupa preparare. Nu se pune sare pe carne decat dupa ce a fost preparata,pentru ca altfel sarea usuca carnea si o face sa isi...

Alunele si nuciile

In Cu de toate, la: 1 Feb 2013

Mie imi plac foarte mult alunele..cu nuciile nu prea ma omor,doar dupa cele proaspete  atunci culese din copac,sunt o minunatie. Imi amintesc cand eram mica,ma cataram pe ziduri  si adunam nuci,aveam braul plin de nuci!ce bune mai erau!dupa cativa ani au taiat copacii si s-au dus si...

Belek statiunea de lux din Turcia

In Bucataras hai hui, la: 23 Ian 2013

Cumparasem o oferta prin cineva cunoscut de la o agentie din brasov in august 2011,pentru Bodrum 7 nopti cu all inclusive parca cu circa 400 de euro de persoana,ceva pe acolo,nu imi amintesc exact.Agentia mare era christian tour,am fost contactati exact in ziua in care trebuia sa plecam,ca nu...

Craciunul - Nasterea Domnului

In Craciun, la: 24 Dec 2012

Cel dintai praznic imparatesc cu data fixa, in ordinea fireasca (cronologica) a vietii Mantuitorului, este Nasterea, numita in popor si Craciunul, la 25 decembrie, este sarbatoarea anuala a nasterii cu trup a Domnului nostru Iisus Hristos (vezi Luca II, .1-21). Pare a fi cea dintai sarbatoare...

Afisate 1 - 10 din 51 articole    

Postari recente

publicat la 16.09.2021

Tartar de ton

publicat la 16.09.2021

Desert tort Cifra

publicat la 24.01.2021

Desert papanasi moldovenesti

Horosmopul tau de astazi:

Rac

In capul tau e un talmes-balmes ca la nasu’! Norocul tau ca e bine insurubat pe gat, altfel cine stie pe unde l-ai pierde.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

ieri la 10:30

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]