Se rumenesc copanelele in ulei si unt. Se adauga ceapa tocata si se lasa la calit pana cand aceasta devine translucida. Apoi se adauga laptele caldut si o lingura de curry, se fierbe cateva minute, apoi se adauga si cealalta lingura de curry si faina amestecata cu putina apa rece. Se amesteca...
Se curata cartofii,se spala ,se taie in bucati si se fierb pana incep sa se sfarame.se scurge apa si se piseaza bine,apoi se adauga untul si la urma laptele putin cate putin dupa consistenta pe care o dorim.Piureul obtinut se freaca bine cu telul pana devine spumos.Caltabosii se dau in clocot,se...
Se taie ceapa si se caleste impreuna cu usturoiul in cele 4 linguri ulei de masline. Dupa cateva minute se pun ardeii taiati in bucati mai mari egale si se mai lasa la calit circa 10 minute. Se adauga apoi sucul de rosii , sarea, piperul, otetul si zaharul si vreo 200 ml apa calda. Se lasa la...
Pieptul de pui, painea, ceapa si usturoiul se dau prin masina de tocat. In compozitia rezultata se adauga oul, verdeata, sarea, piperul si deliktul. Se formeaza apoi bilute care se prajesc in ulei incins. Se scot pe prosop absorbant.
Pui cu curry pe pat de orez
Se rumenesc copanelele in ulei si unt. Se adauga ceapa tocata si se lasa la calit pana cand aceasta devine translucida. Apoi se adauga laptele caldut si o lingura de curry, se fierbe cateva minute, apoi se adauga si cealalta lingura de curry si faina amestecata cu putina apa rece. Se amesteca...
Piure de cartofi cu mini caltabos
Se curata cartofii,se spala ,se taie in bucati si se fierb pana incep sa se sfarame.se scurge apa si se piseaza bine,apoi se adauga untul si la urma laptele putin cate putin dupa consistenta pe care o dorim.Piureul obtinut se freaca bine cu telul pana devine spumos.Caltabosii se dau in clocot,se...
Peperonata cu muschi de porc la gratar
Se taie ceapa si se caleste impreuna cu usturoiul in cele 4 linguri ulei de masline. Dupa cateva minute se pun ardeii taiati in bucati mai mari egale si se mai lasa la calit circa 10 minute. Se adauga apoi sucul de rosii , sarea, piperul, otetul si zaharul si vreo 200 ml apa calda. Se lasa la...
Chiftelute din piept de pui
Pieptul de pui, painea, ceapa si usturoiul se dau prin masina de tocat. In compozitia rezultata se adauga oul, verdeata, sarea, piperul si deliktul. Se formeaza apoi bilute care se prajesc in ulei incins. Se scot pe prosop absorbant.