De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.
Bucataras.ro
[email protected]
Fasole verde cu maioneza
Fasolea se curata de capete,se spala si se pune la fiert in apa clocotita cu 1 lingurita de sare cca 1 jumatate de ora,dupa care se strecoara si se lasa la racit.Se prepara o maioneza din 1 galbenus fiert,1 galbenus crud,2 lingurite mustar,vegeta,piper(optional),200ml ulei si se da la...
Dovlecei pane
Doveceii se curata,se spala si se taie felii de cca 1 cm,se da un praf de sare si se lasa la scurs cca 20 min.Ouale se bat cu sare si piper.Dovleceii se dau prin faina, apoi prin ou si se prajesc in ulei incins pe ambele parti.Se consuma cu mujdei de usturoi .Pofta buna!
Ciuperci umplute la gratar a la gelu
Ciupercile se curata,se spala.Cozile de la ciuperci se curata se toaca marunt,se amesteca cu salamul tocat,ceapa,usturoiul,patrunjelul,smantana,sare,piper.Se ia cu lingurita din tocatura si se pune in fiecare ciuperca. Deasupra se pune cate o feliuta de slanina.Se da la cuptorul incalzit cca 40...
Chiftelute din varza dulce
Se desfac primele frunze de pe varza 6- 7 bucati din care o sa facem niste snitele de varza care apar in poza(o sa vedeti si reteta), se taie ca fideaua mai groasa se freaca cu un praf de sare si se pune in apa clocotita si se opareste circa 5-6 minute. Se scoate in strecuratoare si se lasa la...
Chiftele de oua
6 oua se fierb 8-10 min in apa cu un praf de sare. Se curata de coaja si se taie marunt (eu le-am zdrobit cu furculita) si se amesteca cu 2 oua intregi crude,se sareaza si se pune piper dupa gust,se adauga mararul si se amesteca bine. Se ia cu mana si se fac chiftelute rotunde de marimea...
Rulada din piept de pui cu ciuperci invelita in cascaval
Ceapa tocata marunt se caleste usor pana se inmoaie in unt, se adauga ciupercile taiate feli, se amesteca cca 4 minute, apoi se adauga smantana. Se mai lasa 4-5 minute la foc mic si se ia de pe foc. Carnea tocata se amesteca cu mararul, usturoiul, sare si piper. Se adauga si compozitia din...
Parjoale moldovenesti
Carnea se da de doua ori prin masina de tocat cu cateii de usturoi si painea inmuiata in lapte si stoarsa. Ceapa uscata, cea verde, usturoiul verde, cartofii, morcovul, patrunjelul, mararul, ouale, sarea, piperul, boiaua se toaca marunt, se rad pe razatoarea mare sau se toaca prin...