26.02.2011 / 18:57
Citeaza
Principiul e ca amesteci ingredientele uscate (faina,zahar...) cu cele lichide,dar numai atat cat sa fie incorporate,sa nu mixezi prea mult caci nu vor creste si nu vor fi pufoase.
14.03.2011 / 19:19
Citeaza
Este adevarat, nu prea mixat dar, nu cumva ati uitat de putin praf de copt?
Mie mi-au crescut intotdeauna.
24.05.2011 / 23:23
Citeazaastriduta a spus:
Este adevarat, nu prea mixat dar, nu cumva ati uitat de putin praf de copt? Mie mi-au crescut intotdeauna.
am pus si praf de copt...tot degeaba.au crscut in cuptor,iar odata scoase...paf,s-au pleostit .
poate stiti vreun tips sa am si eu briose de reviste...
Recomandari pentru tine si casa ta
25.05.2011 / 04:17
Citeaza
Eu stiu ca atunci cand se lasa odata scoase din cuptor e de vina ori cantitatea de faina, care e prea multa, ori temperatura cuptorului. Oricum ar fi, cand briosele sunt gata, lasa-le sa se raceasca in cuptor cu usa intredeschisa (bineinteles, sa opresti focul). Sper sa te ajute!
19.02.2012 / 06:40
Citeaza
Ai grijă la cantitatea de ulei pe care o folosești, să nu exagerezi cu el.
Cum a zis și Mitinita, amestecă întotdeauna separat ingredientele umede și pe cele uscate. Combină-le numai la final și nu amesteca prea mult.
Mixerul de bucătărie, de exemplu, nu se folosește în cazul brioșelor. O spatulă sau o lingură de lemn e suficient.
14.03.2012 / 13:36
Citeaza
Offf fetelor si eu am o mare problema cu briosele.E adevarat partea cu mixatu am exagerat si eu insa in rest am respectat cu atentie gramajul si ordinea in care se pun toate ingredientele insa sa fie de vina ca am mixat prea mult?Am incercat de 2 ori si la fel esec.Mi-e rusine de mine sa mai ma risc a 3 oara.Am recurs la cele cumparate da ma uit la formele din dulap si tare ma incearca ambitia.Ce sa fac?Cum sa fac mai bine?
17.03.2012 / 21:05
Citeazacosmikoko a spus:
am pus si praf de copt...tot degeaba.au crscut in cuptor,iar odata scoase...paf,s-au pleostit . poate stiti vreun tips sa am si eu briose de reviste...
Daca s-au pleostit inseamna ca nu au fost coapte de ajuns.Inainte sa le scoti fa testul scobitorii(bagi o scobitoare in briosa si daca iese curata sunt facute).Eu tin cateodata si 40 de min briosele,desi am cuptor cu termostat.
17.03.2012 / 21:08
CiteazaElenakiko a spus:
Ai grijă la cantitatea de ulei pe care o folosești, să nu exagerezi cu el. Cum a zis și Mitinita, amestecă întotdeauna separat ingredientele umede și pe cele uscate. Combină-le numai la final și nu amesteca prea mult. Mixerul de bucătărie, de exemplu, nu se folosește în cazul brioșelor. O spatulă sau o lingură de lemn e suficient.
Eu am facut retete de briose care chiar tb mixate foarte bine:).Ar mai fi tips-ul hartiutelor inalte,deoarece ele cresc si daca e hartia prea mica sau deloc se lipesc de tava si nu mai pot creste.
27.04.2022 / 15:06
Citeazamikidaniro a spus:
Eu am facut retete de briose care chiar tb mixate foarte bine:).Ar mai fi tips-ul hartiutelor inalte,deoarece ele cresc si daca e hartia prea mica sau deloc se lipesc de tava si nu mai pot creste.
Secretul e sa ai compozitia foarte fina facuta cu un sucitor ajustabil si cuptorul preincalzit.
07.08.2022 / 01:22
Citeazasufletista a spus:
ce tipsuri stiti sa iasa briosele perfecte?
Great site i love it keep posting more! Click here