modules/forum/post.tpl

10.01.2010 / 22:46

Nick: Bucataras
Bucataras suprem
Bucataras din: 19.07.2008
Retete: 931
Scrie-i mesaj privat

Am venit acum 5 minute de la film. Am vazut Avatar. Este un film extraordinar. Revin cu amanunte. Nu-l ratati.

Citeaza

11.01.2010 / 00:00

Nick: ela
Bucataras senzational
Bucataras din: 02.01.2010
Retete: 424
Scrie-i mesaj privat

Bucataras a spus:

Am venit acum 5 minute de la film. Am vazut Avatar. Este un film extraordinar. Revin cu amanunte. Nu-l ratati.

chiar te-a impresionat?eu am vazut ceva din ell pe net dar nu am avut rabdare sa il vad tot

Citeaza

11.01.2010 / 00:13

Nick: ela
Bucataras senzational
Bucataras din: 02.01.2010
Retete: 424
Scrie-i mesaj privat

avem ora exacta pe forum...

Citeaza

11.01.2010 / 02:23

Nick: Oana
Bucataras Suprem
Bucataras din: 18.12.2008
Retete: 1115
Scrie-i mesaj privat

Ela, l-am vazut si noi, varianta 3D, este SEN-ZA-TI-O-NAL! de mare exceptie, nota 10 plus! merita vazut, e suuuuper!

Citeaza

11.01.2010 / 08:48

Nick: ionix
Bucataras incepator
Bucataras din: 03.09.2009
Retete: 353
Scrie-i mesaj privat

eu l-am vazut acum o saptamana si ceva si... nu mi-a placut deloc deloc... sunt efecte speciale deosebite dar nu-i pe gustul meu deloc  am mai  vazut  bad lieutenant si case 39, mult mai interesante... bine, asta din punctul meu de vedere

Citeaza

11.01.2010 / 09:57

Nick: gaby_d
Bucataras Minunat
Bucataras din: 14.10.2009
Retete: 622
Scrie-i mesaj privat

si husbandu' meu s-a uitat.nici eu nu l-am urmarit pt ca am vazut ca nu-i genul meu.in schimb mi-a placut tare DR.JIVAGO si JURNALUL UNEI NIMFOMANE.(nu..nu "prostiile"din elci partea psihologica)

Acest mesaj a fost modificat de gaby_d
Ultima editare: 11.01.2010 09:58:13

Citeaza

11.01.2010 / 19:36

Bucataras suprem
Scrie-i mesaj privat

Anshaaaa...am revenit. In primul rind sa va povestesc o intimplare dinaintea filmului ... Mai erau vreo 10 minute pin' sa-nceapa si stateam frumos la coada sa ne luam popcorni, nachoshi si alte timpenii. Coada...maricica. Pac, un tip si o tipa, tinerei, se insinueaza frumos in fata ... "Coada este mai in spate", indrazneste cineva sa le atraga atentie. "Va rugam sa respectati rindul", a completat altcineva ... Care credeti ca a fost replica jmekerashului: "Ia uiteeee, s-au revoltat taranii" .... ... moment in care s-a abatut asupra lui un potop de "taran esti tu, ba, nesimtitule" a inghitit in sec si a sters-o ... generatia lu' peste. tupeu cit cuprinde, bune maniere uitate p-acas'.

Citeaza

11.01.2010 / 19:44

Bucataras suprem
Scrie-i mesaj privat

filmul l-am vazut la Imax in AFI Palace, mall-ul cel nou din Drumul Taberei. Costa 34 ron biletul si am facut rezervare cu o saptamina inainte. Am mers in gashka, eu, Irina, Oana si Cata, insotiti de inca o familie foarte apropiata noua.

Prima intilnire a mea cu Imax 3D a fost in vara la Paris, cind am vizitat muzeul stiintei pentru copii. A fost incintator. Am urmarit un documentar despre sistemul solar si unul despre balene si delfini. La Imax 3 D ai impresia ca esti in mijlocul actiunii.

Sala de la AFI este spatioasa, nu trebuie sa te ridici de pe scaun daca o persoana trece prin fata ta pentru a se duce la locul sau. Singurul inconvenient este ca scaunele nu au locasul unde sa-ti pui paharul cu bautura racoritoare sau sticla de apa plata ...

Citeaza

11.01.2010 / 20:02

Bucataras suprem
Scrie-i mesaj privat

Simplist vorbind, filmul este o lupta intre indieni si cowboy, insa un John Wayne ar ramine marcat de noua forma si dimensiune .

Tema este clasica, se lupta binele cu raul in mai multe planuri. Binele este omul contopit cu natura, frumusetea si emotia, spiritul datoriei. Raul este reprezentat de cei pentru care doar banul inseamna ceva in viata, pentru care nu conteaza daca in stinga au un arbore sau o bucata de otel rece.

Insa felul in care este realizat filmul este uimitor. O imaginatie incredibila a creatorilor. Personajele, peisajele, emotia transmisa, totul este la superlativ. Aproape 3 ore in care urmaresti actiunea incordat ...

Va recomand sa vedeti filmul, dar la cinematograf, preferabil 3D.

Astept alte opinii ...

Citeaza

11.01.2010 / 21:03

Nick: ionix
Bucataras incepator
Bucataras din: 03.09.2009
Retete: 353
Scrie-i mesaj privat

eu am vazut tot 3D filmul... l-am vazut la Light Cinema... AFI  e prea departe de mine...

mie nu mi-a placut filmul pt ca are o viziune mult prea futuristica si destul de ireala, gen star treck lool...

mi-a placut mai mult Surrogates, cu Bruce Willis... in esenta filmele se aseamana doar ca cel cu Bruce e mai pamantean asa :D:D...  

din filmele care ruleaza acum as recomanda Sherlock Holmes... de exceptie :):)... 

Citeaza

11.01.2010 / 21:16

Bucataras suprem
Scrie-i mesaj privat

daaa, urmatorul pe lista e Sherlock

Citeaza

12.01.2010 / 19:04

Nick: Bucataras Dragos
Bucataras incepator
Bucataras din: 28.01.2009
Retete: 22
Scrie-i mesaj privat

Bucataras a spus:

daaa, urmatorul pe lista e Sherlock

The Blind Side! e super filmul! trebuie sa il vedeti!

Citeaza

12.01.2010 / 20:24

Nick: Brindusa
Bucataras incepator
Bucataras din: 15.12.2009
Retete: 345
Scrie-i mesaj privat

Am vazut si eu Avatar in 3D si pot spune ca nu m-a impresionat cu nimic. La cata publicitate i se face, ma asteptam la cine stie ce efecte speciale. Nici pe departe. La un moment dat chiar m-a enervat ca scrisul, in loc sa fie pe mijloc, fugea ba in dreapta ba in stanga. Cu alte cuvinte, nimic spectaculos.

Filmul in mare e dragut, are o scenografie incantatoare, povestea e draguta (dar fara suspans).  Putem sa-l vad foarte bine de pe laptop acasa.

Citeaza

12.01.2010 / 21:16

Nick: ANCA
Bucataras incepator
Bucataras din: 29.12.2008
Retete: 112
Scrie-i mesaj privat

si noua ne-a placut mult, mai ales sotului, mare fan Star Trek si altele de gen ..chiar m-a impresionat, efectele senzationale, 3D-ul a facut tot!! altfel, ca film obisnuit, nu ar fi avut acelasi farmec cu siguranta! dar trebuie sa gusti genul, eu una imi dau cu parerea in functie de preferintele mele in materie de filme, nu m-as arunca sa fac afirmatii 'e bun/prost acest film' indiferent de gen, ptr unii e senzational,  ptr altii mare tampenie, nu?

Citeaza

12.01.2010 / 21:33

Bucataras suprem
Scrie-i mesaj privat

Brindusa a spus:

Am vazut si eu Avatar in 3D si pot spune ca nu m-a impresionat cu nimic. La cata publicitate i se face, ma asteptam la cine stie ce efecte speciale. Nici pe departe. La un moment dat chiar m-a enervat ca scrisul, in loc sa fie pe mijloc, fugea ba in dreapta ba in stanga. Cu alte cuvinte, nimic spectaculos. Filmul in mare e dragut, are o scenografie incantatoare, povestea e draguta (dar fara suspans).  Putem sa-l vad foarte bine de pe laptop acasa.

nuuuu, l-am vazut eu acasa la televizor, nu se compara cu cinemaul

Citeaza
Selecteaza categoria de interes: