flori24

1

Bucataras
incepator

Galati

Bucataras din 08.04.2013

RETETE14
PRIETENI26
Retete / Mancaruri cu carne

Musaca de cartofi cu carne si cascaval

In Porc la 18 Ian 2017

Se curata cartofii si se spala. Se pun la fiert, taiat cublete, cu sare. Se lasa 10-15 minute (sa fie prefierti ), se scurg si se lasa la racit. Se curata ceapa, se spala,se toaca marunt la fel si usturoiul, si se pune la calit in cele 3 linguri de ulei timp de 1-2 minute. Se pune carnea si se...

Tocanita de pui cu vinete

In Pui la 20 Iun 2014

Se spala carnea intr-un jet de apa rece .,si se pune la calit  in 3 linguri de ulei  la foc mic. Se spala ceapa ,rosiile,vinetele,morcovul si ardeiul. Se taie cubulete toate legumele. Dupa ce s-a rumenit foarte putin carnea punem ceapa ,morcovul si ardeiul si le lasam numai cat sa se...

Pui aromat la cuptor cu cartofi

In Pui la 6 Feb 2014

Se spala puiul, se curata si se cresteaza. Se amesteca uleiul cu condimentele, 2 catei de usturoi pisati si pe pune peste pui si il ungem bine. Se curata cartofii si se taie in 4. Se pune in tava puiul cu cartofii si punem cam 4 cani de apa, sa fie peste cartofei. Se da la cuptor. Din cand in...

Tocanita de pui la minut

In Pui la 25 Ian 2014

Se spala copanele se curata si se dau la prajit in oala intr-o lingura de ulei ,la foc mic.Se spala ceapa si morcovul.Ceapa se taie cubulete mici iar morcovul se da prin razatoare.Se pun in oala la calit impreuna cu carnea.Lasam pana se aureste ceapa adica aproximativ 2-3 minute,si adaugam...

Ardei umpluti si fierti in zeama de varza murata

In Porc la 22 Ian 2014

Se scoate cotorul de la ardei cu mare grija si atentie (nu ca mine), se spala si se las la scurs. Curatam ceapa si morcovul si le spalam. Ceapa o taiem cubulete marunte, iar morcovul il dam prin razatoare. Punem ceapa la calit cu o lingura de ulei, cu morcovul si lasam 2 minute la foc mic numai...

Ostropel din pipote si inimi de pui

In Pui la 20 Ian 2014

Se spala inimile si pipotele si se lasa la scurs. Se pun in tigaie cu o lingura de ulei si se lasa sa se prajeasca 10 minute la foc mic cu un capac. Dupa ce s-au "prajit" punem o cana cu apa si zarzavatul care este spalat,curatat si taiat . Se lasa 10 minute la foc  .Dupa ce...

Ciulama de pui

In Pui la 25 Oct 2013

Se pune uleiul in cratita la incins.Se taie ceapa marunt si se pune la calit,numai cat sa se simta gustul de ceapa .Se spala carnea si se pune langa ceapa la fel si ardeiul gras care se toaca marunt.Se lasa 5 minute la calit cu un capac deasupra la foc mic. Se pun 3 cani de apa  si se lasa...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 18.01.2017

Tostada cu cascaval si jambon

publicat la 20.06.2014

Tocanita de pui cu vinete

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]