ema9

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 25.06.2015

RETETE7
PRIETENI8
Retete

Briose cu crema de branza

In Dulciuri la 6 Dec 2015

Pentru briose: se bat 4 oua si 1 galbenus cu zaharul si zaharul vanilat pana se formeaza o crema consistenta. Se agauga untul topit amestecat cu smantana.Se mixeaza din nou. Faina se amestecata cu cacao si praful de copt. Se adauga peste crema,amestecand cu un tel cu miscari verticale si...

Conopida si cartofi dulci la cuptor ( gratinati )

In Aperitive / Garnituri la 2 Dec 2015

Se curata conopida si se desface in buchetele.Se pune apa cu sare la fiert.Cand clocoteste apa se introduc buchetelele de conopida pentru cateva minute.Se scoate si se lasa la racit. Se prepara sosul bechamel din: ulei, faina, lapte, sare, la sfarsit zeama de lamaie si putina...

Prajitura cu mascarpone,fructe si ciocolata

In Dulciuri la 1 Dec 2015

Pentru blat se amesteca toate ingredientele si se obtine un aluat moale si lipicios. Se pune intr-o folie, la rece pentru 15-20 minute. In tava se pune hartie de copt si se intinde aluatul cu ajutorul unui dos de lingura dupa care se pune in cuptorul preincalzit la 170°C pentru 35-40...

Briose aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 13 Oct 2015

Se bat ouale, se adauga faina cu praful de copt, apoi se pun: cascavalul ras, sunca si ardeiul tocate cubulete si condementele. Se sterg, cu un servetel imbibat usor in ulei, formele de briose si se pune compizitia in ele. Se aseaza maslinele deasupra. Se baga in cuptorul preincalzit la...

Dulceata din coji de lubenita (pepene rosu)

In Dulceata / Gem la 13 Oct 2015

V-am spus ca am luat o lubenita mare,nu? De la ea se foloseste doar partea alba cu o portiune subtire de miez rosu,care ii va da un aspect mai aparte.Coaja verde,cea de pe exterior ,se indeparteaza si se arunca.Partea alba se taie felii cat mai subtiri. Se pun 3 l apa la fiert impreuna cu...

Trandafiri cu mere si gem de caise

In Dulciuri la 26 Iun 2015

Intr-o oala se pune 1-1.5 l apa cu zeama de la 1 lamaie medie (sa nu se oxideze/innegreasca merele) si putina esenta de vanilie. Se spala merele, se taie pe jumatate si se scot capetele si mijlocul. Se taie felii cat mai subtiri (vezi poza) si se pun in apa. Oala se pune pe foc pentru 5-7 min,...

Paste cu homar

In Paste la 26 Iun 2015

Se pune apa la fiert cu sare. Se pun homarii sa fiarba 10 minute. Apa nu se arunca. Intr-o tigaie inalta, se caleste putin usturoiul taiat feliute. Se adauga rosiile cuburi si rosia uscata, taiata bucatele. Se pune vinul si se fierbe la foc domol. De la homar se folosesc coada si clestii...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 06.12.2015

Briose cu crema de branza

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]