publicat la 23.03.2013
publicat la 23.03.2013
publicat la 12.03.2013
Daca ai nevoie de ajutorul unei persoane specializate, fa tot posibilul si obtine-l. Depinde numai de tine daca vei incalca sau nu anumite reguli, pentru a obtine ceea ce-ti doresti.
Bucataras.ro
[email protected]
Salata de vinete
Vinetele se coc la cuptor sau pe gratar. Dupa ce se racesc se curata de coaja si se toaca foarte fin. Separat de face maioneza cu 1 ou intreg , mustar si ulei. Ceapa se taie marunt si se amesteca cu vinetele si maioneza, punem sare dupa gust.
Placinta cu Piersici
Se face un Pandispan , amestecam galbenusurile cu zaharul, uleiul si laptele si faina amestecata cu praful de copt. Separat batem spuma albusurile dupa care se incorporeaza in compozitia de galbenusuri, aluatul trebuie sa fie spumos. Il punem in tava in care punem hartie de copt si aluatul....
Latte Machiato cu Amaretto
Intr-un pahar de 250ml punem frisca lichida, dupa care adaugam lichiorul si cafea expresso (eu o fac la aparat) dupa care adaugam frisca si optional ornam cu toping de ciocolata ( eu nu am pus).
Ciorba de cartofi ardeleneasca
Carnea se taie cubulete si se pune la foc in 2l de apa impreuna cu costita afumata, telina taiata cubulete si sare. Intre timp se curata ceapa, ardeiul, patrunjelul si morcovii se taie marunt, apoi se calesc toate in tigaie, cu cele 2 linguri de ulei pana ce legumele se inmoaie. Supa se...
Ciorba de burta
Burta o spalam bine si o taiem feliute mici, apoi o punem la foc in 2 l de apa cu telina razuita, ceapa taiata marunt si sare. Lasam sa fiarba 1 ora. Intre timp curatam morcovii, ii dam pe razatoare apoi ii calim separat cu cele 2 linguri de ulei. Dupa ce s-au calit morcovii, cu ajutorul unei...
Prajitura cu suc Fanta
Pentru blat: separam albusurile de galbenusuri, batem albusurile spuma dupa care adaugam pe rand cate un galbenus, zaharul, praful de copt, uleiul, coaja de lamaie si zaharul vanilat mixand incontinuu, apoi adaugam faina amestecand compozitia de jos in sus pentru a iesi un blat spumos si pufos....