publicat la 16.02.2023
publicat la 18.12.2022
publicat la 22.10.2022
O plimbare cu rolele pe piatra cubică îţi va astâmpăra setea de sporturi extreme. Faptul că tot restul zilei vei trepida fără pauză devine un avantaj pentru rudele tale apropiate, care te vor folosi pe post de fotoliu pentru masaj.
Bucataras.ro
[email protected]
Salata Italiana
Se fierbe oul tare si dupa ce se raceste il taiem in felii. Salata aisberg se taie julien. Avocado se taie in cubulete. Se amesteca rucola, avocado, salata aisberg si oul intr-un castron si se stoarce deasupra lamaia si se amesteca din nou. Cine doreste poate adauga si alte condimente.
Salata de vinete si ardei kapia
Vinetele si ardeii kapia se coc se curata si se lasa la scurs circa 30 minute. Ceapa,vinetele si ardeii se toaca foarte marunt cu ajutorul unui cutit inoxidabil. Dupa ce am tocat toate se amesteca bine cu ajutorul unei linguri de lemn si se adauga treptat uleiul de masline. Cand...
Salata Argentiniana
Se fierbe oul circa 4 minute pentru a ramane cleios,daca nu este cleios nu este nici o problema. Se raceste ,se decojeste si se taie felii Se pune intr-un bol uleiul de masline.usturoiul se zdrobeste cu presa direct in bolul pentru salata. Se spala bine rosiile si se scurg bine apoi se...
Salata Italiana
Rosiile se taie in felii. Castravetii se curata de coaja si se taie in felii subtiri. Mozzarela se taie in cubulete. Verdeata preferata se taie marunt. Intr-un vas se amesteca rosiile si castravetii, se sareaza dupa gust, apoi se adauga mozzarella, condimentele, uleiul de masline,...
Salata de cruditati
Dam pe razatoarea mare telina si marul si le stropim cu zeama de lamaie pentru a nu se oxida apoi dam pe razatoare si morcovul. Separat intr-un bol pisam avocadoul cu o furculita sau o lingura de lemn, adaugam sare, zeama de lamaie si treptat uleiul pana obtinem un sos de consistenta...
Salata de cartofi (reinterpretata)
Fierbem cartofii, ii curatam si ii taiem in cuburi. Tocam carnea, o amestecam cu un ou crud si o condimentam cu sare, piper dupa gust, formam bilute pe care le prajim in ulei. Preparam o maioneza din doua galbenusuri; taiem felii ridichiile si castravetii murati. Toate acestea impreuna cu...
Salata eisberg cu avocado
Se spala bine salata, se zvanta si se rupe in bucati mici. Miezul de la avocado se taie in cubulete, ouale fierte se taie in felii, se amesteca cu salata si se adauga masline, sare si ulei dupa gust.
Salata de naut cu urda
Nautul il clatim cu apa si il scurgem bine de apa.Taiem cubulete rosia, ardeiul gras, ceapa si urda, amestecam bine toate cu nautul, condimentam cu sare si piper dupa gust si adaugam sucul de lamaie si uleiul de masline.
Salata de fructe
Spalam, curatam si taiem fructele in bucati mici, le amestecam cu doua linguri de miere, le asezam in boluri si punem deasupra boabe de struguri.
Salata de vara
Rosiile cherry le taiem in doua, castravetele in felii subtiri, ardeiul gras il taiem in bucati mici. Amestecam toate legumele, adaugam putin sos de soia si o lingura de ulei de susan. Mozzarella o rupem in bucati mici si o amestecam cu legumele.
Salata de primavara
Mai intai, pregatim dressingul: amestecam apa cu otetul balsamic, uleiul de masline si putin sos de soia. Spalam bine frunzele de salata, le zvantam bine de apa si le rupem in bucati cu mana, taiem ridichiile si ceapa verde in bucati si le amestecam intr-un bol, apoi adaugam dressingul...
Salata de fructe
Banana, portocala si kiwi se taie in bucatele mici si se amesteca cu zmeura si mierea de albine.
Salata simpla
Se spala salata si se zvanta bine Se taie in bucati branza,rosiile,usturoiul si se amesteca cu salata rupta in bucati ,uleiul si sucul de la o lamaie.
Salata de ardei copti
Se coc ardeii si se curata. Separat se amesteca otetul, uleiul si sosul de soia si se toarna peste ardei si se lasa cam o ora pentru a se patrunde bine ardeii.
Salata Soare
Morcovul,telina si marul se dau prin razatoarea mica si se adauga mustarul,uleiul si sare si piper dupa gust si se amesteca bine. Andivele se desfac in foi si se umplu cu compozitia de mai sus.
Salata de sfecla rosie
Sfecla rosie se fierbe cam 20 min si dupa ce se raceste se da prin razatoarea mare,se adauga hreanul razalit,otetul balsamic,chimenul si sarea si se amesteca. O salata excelenta langa toate felurile de carne.